Co zrobiliście z trąbką?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Co zrobiliście z trąbką?

Postprzez sw piątek, 13 lutego 2004, 13:54

Szlag mnie trafia jak słyszę ten sygnał dźwiękowy nadający się do auta dla heteroseksualnych_inaczej. Czy jest jakis sposob na dostrojenie tego dźwięku? Jakie parametry musi mieć sygnał, gdybym chciał go wymienić na inny? (najchętniej z TIRa, ale chyba nie wejdzie, zresztą byłby na 24V).
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Gość środa, 25 lutego 2004, 14:10

Tak¿e mnie ten sygna³ doprowadza³ do ¶miechu :lol: :lol: :lol: i kupi³em w sklepie motoryzacyjnym tak± syrenê ¿e daje sygna³ jak ma³y tankowiec. POLECAM 40 z³. a efekt i skuteczno¶æ murowana.
Gość

Postprzez sw czwartek, 26 lutego 2004, 08:42

Jakas nazwa firmy? Gdzie to kupiles? Jak to wyglada? Czy da sie to zamontowac bez problemu?
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Gość czwartek, 26 lutego 2004, 15:41

W zwyk³ym zklepie motoryzacyjnym. Producent to firma z Bydgoszczy. Syrena sk³ada siê z 2 osobnych rezonatorów w kszta³cie zbli¿onym do muszli. Zero problemu z monta¿em - dok³adna instrukcja. Syreny te widzia³em w kilku sklepach bo wybiera³em najtañsz±. Ceny oscylowa³y od 60 do 40 z³. Ale warto by³o - nareszcie go s³ychaæ.
Gość

Postprzez sw sobota, 28 lutego 2004, 08:04

W takim razie drżyjcie TIRy - nadchodzę!!!
A jeszcze jedno - skąd wiedziałeś kupując jaki będzie dźwięk?
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Ufoq poniedziałek, 1 marca 2004, 21:52

Na szczescie jak kupowalem kangoorka to sygnal byl zjarany i nie doswiadczylem 'homo' odglosow :)

Zalozylem jakas zwykla trabke, nie jest zle :)
Ufoq
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez sw poniedziałek, 15 marca 2004, 13:39

Próbowałem się dostać do trąbki, ale chyba bez kanału nie ma szans. Czy da się jakoś łatwo odręcić ten sygnał?
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt poniedziałek, 14 czerwca 2004, 17:53

sw napisał(a):Próbowałem się dostać do trąbki, ale chyba bez kanału nie ma szans. Czy da się jakoś łatwo odręcić ten sygnał?

Może troche późno, ale wiem. Nie jest to wbrew pozorom trudne. Należy zdjąć zderzak (dwie śruby i 6 wkrętów). Właśnie zmieniłem na dwutonowy, podobny do tego jaki był w duzym Fiacie czy Polonezie.Jak nie masz klimy, a co za tym idzie elektrycznej pompy wspomagania, to nawet pneumatyczny sie zmieści.
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez sw wtorek, 15 czerwca 2004, 07:47

Bullitt napisał(a): duzym Fiacie czy Polonezie.Jak nie masz klimy, a co za tym idzie elektrycznej pompy wspomagania, to nawet pneumatyczny sie zmieści.

He, he, no wlasnie mam klime. No coz, moze faktycznie zdejme sobie w wakacje zderzak i podmienie ten "pipek", bo jest uciazliwy. A moze sobie na dachu zaloze pneumatyka...
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik wtorek, 7 grudnia 2004, 09:34

Może to zabrzmi idotycznie... Nie, to napewno zabrzmi idiotycznie :lol: ale w jakich sklepach kupuje się trąbki pneumatyczne :?: :oops:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Następna strona

Powrót do Pytam