Ps.Co się z nim dzieje,poległ

Nierowno, kolory nie dopasowane, a najlepsza jest dokladka tylniego zderzka
 Nierowno, kolory nie dopasowane, a najlepsza jest dokladka tylniego zderzka   - wiadomo do kangoo nie ma nic to trzeba wyrzezbic, a koles wzial dokladkie i przylepil tylko ze.. POMYLIL SIE o 180 STOPNI bo jest dołem do góry czy jak ktoś woli gora do dolu..
 - wiadomo do kangoo nie ma nic to trzeba wyrzezbic, a koles wzial dokladkie i przylepil tylko ze.. POMYLIL SIE o 180 STOPNI bo jest dołem do góry czy jak ktoś woli gora do dolu..   

(joke)
 (joke) 

Nie wiem czy inni wybaczą, ja w każdym razie podpisuje się obiema rencoma pod tą wypowiedziąfiXXXer napisał(a):A co do tego żółtego to wybaczcie.. Wiem, ze pewnie sie mnie niektorzy skrytykuja za to co napisze, ale te kangoo to dosłownie "Wieś Tuning" w wydaniu francuskim.. Juz nie dyskutuje jak to wyglada, i ze pomieszanie styli, palstiku i ogolnie bleeee.. Ale za samo wykonanie to dno jestNierowno, kolory nie dopasowane, a najlepsza jest dokladka tylniego zderzka
- wiadomo do kangoo nie ma nic to trzeba wyrzezbic, a koles wzial dokladkie i przylepil tylko ze.. POMYLIL SIE o 180 STOPNI bo jest dołem do góry czy jak ktoś woli gora do dolu..

GRATULACJEW innym topicu jest pytanie co nowego wymyslilem.. Hmm.. 20 pazdziernika bedzie szlo zobaczyc kangoo na stronach czasopisma MAXI TUNINGU na listopad
 To napewno nie mały powód do dumy dla Ciebie, a i dla nas
 To napewno nie mały powód do dumy dla Ciebie, a i dla nas  Jeszcze raz gratuluję!
 Jeszcze raz gratuluję!

. Osobiście bardziej mi się podobał cały w czerwieni. Fotki ładne, autko się ładnie prezentuje w takim plenerze.
. Osobiście bardziej mi się podobał cały w czerwieni. Fotki ładne, autko się ładnie prezentuje w takim plenerze.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość