Zwracam sie do klubowiczow z dluzszym stazem, aby pomogli mi zmobilizowac Prezesa i ADMINA
Chialbym wyslac maile do wszytkich ktorzy tu zagladali i sie zarejestrowali.
Nie wiem czy to mozliwe ale tylko admin moze mi odpowiedziec....
PROSZE O KONTAKT!!!!????
Moj optymizm fakt jest ogromny ale nie bezzasadny uwazam ze 10% to minimum jakie powinnismy wystawic!!!!!!!!!!!!!!
Nie jest to spot a sprawa wyzszej rangi wiec wydaje mi sie ze warto. POdkreslam tu ze cel jest nam bliski jetesmy uzytkownikami dróg a zbiera sie pieniazki na ofiary zdarzen drogowych.
Z drugiej zas strony jestem ojcem od niedawna i mam dlug wobec Jurka Owsiaka dzieki jego akcji moja Hania jak i inne dzieciaki zostaly obowiazkowo i bezplatnie przebadane(przesiewowoe badanie sluchu u noworodkow) badanie bardzo wazne a do tej pory wykonywane tylko na zyczenie no i odplatnie.
Moj pomysl polega na tym ze :
1 oddajemy sie do dyspozycji sztabow lokalnych a wieczorem spotkamy sie w sztabach wojewodzkich.
2 Sami kwestujemy na drogach parkingach itp
3 uzadzamy blokady drog celem kwestowania(na widok kilku kangoorkow kazdy sie zatzryma i wrzuci miedziaka)
czekam na inne propozycje.
Wiem ze najliczniejszy jest oddzial stoleczny ale pozostale tez rosna w sile gdyby tylko czlonkowie klubu zrzucili sie po 10 mamy 13 tys wiec....

??
WIEM NIEPOPRAWNY OPTYMISTA ZE MNIE ALE LICZE NA WAS, PORZUCILEM POMYSL POMOZCIE MI GO ZREALIZOWAC.
Mysle ze to bylby krok ku rozwojowi Klubu chyba ze sie myle....
Pozdrawiam
Alchemiczny