panowie widze ze moj pomysl wzniecil male zamieszanie nie to bylo moim celem, ale po koleji...
1 wiem z postow ze spoty to z reguly niewypal i ze ciezko zorganizowac klubowiczow, nie bedziemy ich oceniac kazdy ma swoje zycie i swoje sprawy i nie zawsze ma czas i ochote na spot.
2 Caly czas slysze ze nie mamy 130 kluowiczow???? Mamy aczkolwiek nie wszycy sie udzielaja niektorch nalezy zachecic i do udzielania sie na forum i do wlaczenia w zycie klubu, kiedys napisalem ze moglibysmy kilku rzeczy nauczyc sie od PIKUR powiedzieliscie ze fajnie jest jak jest i ja sie z tym zgadzam ale uwazam tez ze majac do dyspozycji cos takiego jak klub zakladajac go przytswiecala pewna idea, wiec moze czas zrobic porzadki, przyzancie mi racje jesli powiem ze polak to takie dziwne stworzenie ktore z wlasnej woli nie robi zbyt wiele, nalez go zmotywowac(dac kopniaka w ....) i dopiero wtedy wzbija sie na wyzyny pomyslowosci.
Uwazam ze warto by zorganizowac zycie klubu.Wprowadzic informowanie klubowiczow mailowo o spotach i innych akcjach, mysle ze brakuje wielu klubowiczom poczucia identyfikaci z klubem stad tak niska frekwencja na spotach i forum .
POmyslcie o tym PANOWIE( stazem starsi i zalozyciele).
KKP ma mozliwosc byc sprawnie dzialajacym klubem, troche pracy nas to bedzie kosztowac ale ja zglaszam...
Na koniec tylko jeszcze dwie sprawy,
Zwracam sie do dolnoslazakow:)
we wroclawiu mieszka chlopczyk ma 12 lat i nieuleczlana chorobe miesni, jego najwiekszym marzeniem jest znalezsc sie na poligonie, w Walimiu jest czolg na chodzie i inny sprzet wojskowy jest mozliwosc udostepnienia sprzetu oczywiscie odplatnie razem z zona chemy sfinansowac koszty paliwa do czolgu oraz innych takich jak rowniez chcielibysmy sfinansowac jakies prezenty dla Pawla oraz jego braci,jesli ktos bedzie zainteresowany pomoca prosze o kontakt telefoniczny w przypadku tego chlopca kazdy tydzien jest wazny... http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2005/pawelp.php
603-110-193
POzdrawiam
Ł