WIELKA ORKIESTRA JURKA OWSIAKA I KANGOO KLUB????

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez alchemiczny poniedziałek, 17 października 2005, 22:11

panowie widze ze moj pomysl wzniecil male zamieszanie nie to bylo moim celem, ale po koleji...

1 wiem z postow ze spoty to z reguly niewypal i ze ciezko zorganizowac klubowiczow, nie bedziemy ich oceniac kazdy ma swoje zycie i swoje sprawy i nie zawsze ma czas i ochote na spot.
2 Caly czas slysze ze nie mamy 130 kluowiczow???? Mamy aczkolwiek nie wszycy sie udzielaja niektorch nalezy zachecic i do udzielania sie na forum i do wlaczenia w zycie klubu, kiedys napisalem ze moglibysmy kilku rzeczy nauczyc sie od PIKUR powiedzieliscie ze fajnie jest jak jest i ja sie z tym zgadzam ale uwazam tez ze majac do dyspozycji cos takiego jak klub zakladajac go przytswiecala pewna idea, wiec moze czas zrobic porzadki, przyzancie mi racje jesli powiem ze polak to takie dziwne stworzenie ktore z wlasnej woli nie robi zbyt wiele, nalez go zmotywowac(dac kopniaka w ....) i dopiero wtedy wzbija sie na wyzyny pomyslowosci.
Uwazam ze warto by zorganizowac zycie klubu.Wprowadzic informowanie klubowiczow mailowo o spotach i innych akcjach, mysle ze brakuje wielu klubowiczom poczucia identyfikaci z klubem stad tak niska frekwencja na spotach i forum .

POmyslcie o tym PANOWIE( stazem starsi i zalozyciele).

KKP ma mozliwosc byc sprawnie dzialajacym klubem, troche pracy nas to bedzie kosztowac ale ja zglaszam...

Na koniec tylko jeszcze dwie sprawy,

Zwracam sie do dolnoslazakow:)

we wroclawiu mieszka chlopczyk ma 12 lat i nieuleczlana chorobe miesni, jego najwiekszym marzeniem jest znalezsc sie na poligonie, w Walimiu jest czolg na chodzie i inny sprzet wojskowy jest mozliwosc udostepnienia sprzetu oczywiscie odplatnie razem z zona chemy sfinansowac koszty paliwa do czolgu oraz innych takich jak rowniez chcielibysmy sfinansowac jakies prezenty dla Pawla oraz jego braci,jesli ktos bedzie zainteresowany pomoca prosze o kontakt telefoniczny w przypadku tego chlopca kazdy tydzien jest wazny... http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2005/pawelp.php

603-110-193

POzdrawiam

Ł
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez yasak wtorek, 18 października 2005, 11:11

Witajcie, sprawa wygląda tak:

1. Jako klub nie możemy oficjalnie zbierać pieniędzy bo nie mamy żadnej podstawy prawnej jako klub.

2. Żeby zbierać kasę każdy osobno musi zgłosić się do WOSP jako wolontariusz i dopiero potem organizować wspólne imprezy wraz z lokalnym sztabem bądz we własnym zakresie.

3. Możemy jako klub zebrać sami we WŁASNYM GRONIE pieniądze i potem wpłacić na konto WOSP lub przekazać do lokalnego sztabu.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
TYP MĘSKI
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez rustyred wtorek, 18 października 2005, 18:44

A mnie Pan Alchemiczny zaimponował! Tym, że mu śię chce. I ja mu, choć ciut, chciałbym pomóc. Szacunek!
rustyred
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik wtorek, 18 października 2005, 19:15

Co do zachęcania - ten klub już zachęcał wiele osób, z mizernym skutkiem. Jak pisałem (again) dużo z tych zalogowanych to ludzie posiadający auta firmowe, nie interesujący się klubem a torbą. Bez logowania nie wejdziesz do torby. Możesz ich zachęcać. Ale jakby mi zupełnie obca osoba zaproponowała wpłatę na swoje konto deklarując, że pójdzie to na WOŚP raczej bym się nie skusił... Chyba Was to nie dziwi?

Reszta - nie ważne... Nie jest potrzebna
Ostatnio edytowano wtorek, 18 października 2005, 23:06 przez zuwik, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rustyred wtorek, 18 października 2005, 20:06

zuwik napisał(a):Dobra, ja mam dość. Zrobię coś na własną rękę, bo tu za dużo aluzji odchodzi. Szkoda że niektórzy nie czytają uważnie i wyciągają dziwne wnioski pisząc, że komuś się chce a komuś innemu nie nie zważając na to, co ktoś pisze. Nie znalazłem w tym wątku niczego, co by wskazywało na to, że ktoś jest przeciwny lub ktoś nie chce. Fajnie się pisze aluzjami, już wiem czemu niektórzy tak to lubią.

A myślałem, że coś zrobimy jak już wszystkie niejasności wyjaśniliśmy. Widać nie do wszystkich dotarło i nie zadał sobie nikt trudu poczytania wątku jeszcze raz. Popierałem temat. Teraz jest mi bardzo przykro że tak postanowiono potraktować tych, co tu siedzą i conieco widzieli. Dzięki Czerja i rustyred za stwierdzenia, że torpedujemy pomysł i tak naprawdę jesteśmy przeciwni akcji. Osobiście czuję się źle, bo bez złych intencji tu wchodziłem :(

Topic out

Pytania.
Pierwsze i jedyne do p. Zuwik. Znajdź mi proszę MOJE stwierdzenie, że Wy coś torpedujecie (cytacik jakiś czy coś?). Błagam, znajdź, bo ponoć niektorzy nie zadają sobie trudu poczytania wątku etc. Z wyrazami szacunku.
Pozostałe - do pozostałych uczestników forum. Kto, oprócz p. Zuwika zrozumiał treść pierwszego ustępu jego wpisu (tę nasyconą słowami "niektórzy" i "ktoś", "komuś") i mi ją przybliży swoimi słowami? Bo ja na przykład dałem bardzo pozytywny komentarz dla p. Alchemicznego za ten pomysł z chorym chłopcem i nikt się nie odezwał (widocznie wszyscy zrozumieli...), tylko p. Zuwik od razu wyskoczył z urażoną dumą i od razu z pozycji gościa, co tu dłużej siedzi i co nieco widział (MOJA BABCIA TAK MÓWIŁA RÓWNIEŻ). Ma Pan u mnie szacunek, panie Zuwik, ale proszę się skupić na interpretacji tekstu i jakości własnych komentarzy, bo jak się to forum upodobni do stenogramu z rozmów PO-PiS, to dziękuję.

P.S. do p. Alchemicznego:
Sprawdź w wiadomościach prywatnych. Chcę Ci pomóc z tym chorym chłopcem. Z wyrazami poważania.
rustyred - Radek
(kiedyś miał Kangura)
rustyred
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez xyz wtorek, 18 października 2005, 20:41

Panowie! Wiem, że każdy w Was ma chęć wytoczenia swoich argumentów itd., ale proszę połóżcie już temu kres. :( Niech zapanuje zgodza i uśmiech. BARDZO proszę.

P.S. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. ;)
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez zuwik wtorek, 18 października 2005, 21:49

Publiczne przepraszam rustyred, reszta na privie. Nie po to założono ten wątek
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rustyred wtorek, 18 października 2005, 23:21

To może dosyć swarów, kłótni, szpileczek, "sikania do butów i sypania arszeniku do kokakoli" (kto wie, z jakiego dowcipu to cytat???).

Bo się robi atmosera jak w sejmie. A chyba się uważamy za COŚ LEPSZEGO od (p)osłów, co???
(Jezu! Mam nadzieję, że żaden (p)oseł lub senator nie ma kangoo:)))

Znak pokoju wszystkim. I niech Wielki Kangur napełnia Wasze Serca Pokojem i Radością!!!
rustyred - Radek
(kiedyś miał Kangura)
rustyred
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez czerja czwartek, 20 października 2005, 18:49

chętnie podyskutował bym na argumenty z zuwikiem ale widzę że go(nikogo)nie przekonam więc niech każdy wpłaci tyle ile chce i gdzie chce i niech będzie w zgodzie z własnym sumieniem! :D :!:
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik czwartek, 20 października 2005, 19:25

A co, dalej torpeduję? Mnie nie trzeba przekonywać do wspólnej akcji. Ach, ileż to razy już to pisałem. W sumie, skoro do terz nie dotarło to nie będę dyskutował, bo widzę Czerja, że nie dotrze.

PS. Nie rozdrapuj blizn następnym razem
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły