Wiem ze temat juz wytarty na forum ale przeczytalem ze w wyposazeniu Kangoo 2006 jest oryginalny podłokietnik do kupienia - widzial go ktos z was??????
Kurka - jesli to prawda to go łykne!!!!
Jade do salonu. A - co myslicie o tej nowej desce z elektronicznymi wyswietlaczami?
Jak dla mnie ***!!!
przez Szupla niedziela, 23 października 2005, 12:40
No ja go tylko widziałem gdzieś na zdjęciu, ale w salonie to troszkę zakaszlesz Jak jusz się zorientujesz jaka jest cena to daj znać. W sumie to też myślę o podłokitniku i jestem ciekaw ile by salonowi zdziercy chcieli za oryginalny.
przez Vtec poniedziałek, 24 października 2005, 14:56
Niestety - byloby zbyt pieknie - okazuje sie ze podłokietnik jest montowany do fotela kierowcy - jak mniemam do oparcia - czyli do jego szkieletu - nie mozna go zamontowac do standardowego.
To takie kombinowanie, żeby ci ze starszymi modelami kangoorów nie mieli czasem za fajnie Co to by było jakby nagle wszyscy mogli sobie taki podłokietnik bezproblemowo założyć. A tak to jest różnorodność form i styli ... A hak im w rurę wydechową
A pewnie - hak im w rure na calej dlugosci!!!!!!!!!!! Tak mnie to wku.... tzn. zdenerwowalo ze pojechalem do OBI i kupilem kilka blaszek, srobki, farbe i se sam zrobilem podłokietnik montujac na TYM stelazu tylni zagłowek!!!!!!!!! I TERA JEST WYPAS. [/img]
JEST JEDEN PROBLEM Z TYM MOIM USTROJSTWEM - nóżki od zagłówka troche ocieraja o oparcia - moze je obetne albo lepiej kupie zagłowek i wtedy ciach! P.S.
Chcialem wstawic fotke ale nie wiem jak???