_ONE_ napisał(a):Czekam na oficjalne ustosunkowanie się Renault Polska do znanego nam zdjęcia... choć nie liczę na wiele![]()
![]()
Nie ustosunkuja sie, bo raczej nie wiedzą. Egzaminowałem w Świeta

_ONE_ napisał(a):Czekam na oficjalne ustosunkowanie się Renault Polska do znanego nam zdjęcia... choć nie liczę na wiele![]()
![]()
jon104 napisał(a):Tak, teraz juz wiem o co chodzi. Mnie po prostu podobaja się takie auta jak Doblo i "stara" Multipla. Lubie wszystkie nietuzinkowe konstrukcje, a im bardziej odbiegają od "poprawności" tym lepiej
zuwik napisał(a):W sumie to zaczyna mi się optrywać to zdjęcie. Dalej nie podobają mi się te same elementy: za wysoka szyba, guz na słupku A, klamka przesuwnych i klusiowata maska, ale na przykład przestała mnie kłuć w oczy tylna szyba. Jest w tym aucie jakiś sens, jakiś kierunek. Jednak mam przed sobą prospekt Generation 2006 i oglądam na stronie 12 Privilege w kolorze czerwień wiśni (perła) i wygląda to autko jak przecinak. Dynamicznie, zgrabnie, prosto. Ciągle on pozostaje moim marzeniem... Wygląda na to, że wolę te bardziej "tuzinkowe"![]()
Doblo po liftingu IMHO jest trochę jak Punto II po liftingu. Takie jakieś duże oczy w mniejszej masce, ale następny może być bardzo ładny, tak jak Grande Punto
jon104 napisał(a):NoooJeszcze pare dni i kilkanaście postów a sytuacja się odmieni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości