Jako, że należy się przywitać, zgłaszam się: dwudniowy użytkownik pachnącego i błyszczącego jak cukierek zielonego Kangura.
Pozdrawiam wszystkich kierowców maszyn z odsuwanymi drzwiami, z diamentem na masce.
p.s.
Zajeżdżam auto z kratką.
igi napisał(a):Alize 1.5 dCi 65KM. Jeszcze nigdy nie miałem auta z takim specyficznym nadwoziem. Żona i dzieci są zachwycone. Jeździ się mało sportowo -choć ma białe zegary[/color];) ale strasznie wygodnie i z dużą przyjemnością. Zresztą zawsze chciałem mieć własną, małą ciężarówe. Zrobiłem nim dopiero 800km, więc nie mam jeszcze zbyt dużo doświadczeń, ale zdążyłem ułamać już plastik z tyłu, gdzie wchodzi taki dzyndzel z półki
Jedyny moim zdaniem mankament, to strasznie małe dziury na głośniczki, wzmacniacz wrzuciłłem do szafy i czeka na lepsze czasy.
Co do B-B, to chętnie, jak będe jechał w górki następnym razem
Pozdrowienia
igi
Witamy ,witamy i zyczymy szczescia w uzytkowaniu.
Igi zastanowila mnie tylko jedna rzecz napisales ze masz biale zegary i 65KM .Kiedy ja odbieralem sprzeta ,biale zegary byly dostepne tylko w wersji 80KM ,cos sie zminilo ,czy moze dostepne sa w jakiejs innej wersji...
Pozdro
skóra na kierownicy i drążku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość