Zielony kangur w Gliwicach - pewnie kolejny :)

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Zielony kangur w Gliwicach - pewnie kolejny :)

Postprzez igi czwartek, 15 kwietnia 2004, 23:55

Jako, że należy się przywitać, zgłaszam się: dwudniowy użytkownik pachnącego i błyszczącego jak cukierek zielonego Kangura.
Pozdrawiam wszystkich kierowców maszyn z odsuwanymi drzwiami, z diamentem na masce.
p.s.
Zajeżdżam auto z kratką.
igi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Jaki silnik tego kangurka masz?

Postprzez broda piątek, 16 kwietnia 2004, 07:45

Jaki silnik przyjacielu docierasz. Prosimy o pierwsze wrażenia.

Pozdrowienia

Broda
broda
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez jon104 piątek, 16 kwietnia 2004, 10:26

:lol: Witaj :lol:
Pytania jak w poprzednim poście :P
Jeżeli będziesz w okolicach Bielska-B daj znak to może się znajdzie naklejka :?:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Zielony kangur cd

Postprzez igi piątek, 16 kwietnia 2004, 16:30

Alize 1.5 dCi 65KM. Jeszcze nigdy nie miałem auta z takim specyficznym nadwoziem. Żona i dzieci są zachwycone. Jeździ się mało sportowo -choć ma białe zegary ;) ale strasznie wygodnie i z dużą przyjemnością. Zresztą zawsze chciałem mieć własną, małą ciężarówe. Zrobiłem nim dopiero 800km, więc nie mam jeszcze zbyt dużo doświadczeń, ale zdążyłem ułamać już plastik z tyłu, gdzie wchodzi taki dzyndzel z półki :|
Jedyny moim zdaniem mankament, to strasznie małe dziury na głośniczki, wzmacniacz wrzuciłłem do szafy i czeka na lepsze czasy.

Co do B-B, to chętnie, jak będe jechał w górki następnym razem :)

Pozdrowienia
igi
igi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Juri piątek, 16 kwietnia 2004, 17:26

Witam jeszcze jedno Kangurzątko! Jak będę przejeżdżał przez Gliwice jadąc z Zielonej Góry na południe , to być może się spotkamy na trasie. Musisz tylko okleić autko , żeby można Cię rozpoznać. Pozdrowienia JURI.
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Re: Zielony kangur cd

Postprzez wodzoo sobota, 17 kwietnia 2004, 10:46

igi napisał(a):Alize 1.5 dCi 65KM. Jeszcze nigdy nie miałem auta z takim specyficznym nadwoziem. Żona i dzieci są zachwycone. Jeździ się mało sportowo -choć ma białe zegary[/color];) ale strasznie wygodnie i z dużą przyjemnością. Zresztą zawsze chciałem mieć własną, małą ciężarówe. Zrobiłem nim dopiero 800km, więc nie mam jeszcze zbyt dużo doświadczeń, ale zdążyłem ułamać już plastik z tyłu, gdzie wchodzi taki dzyndzel z półki :|
Jedyny moim zdaniem mankament, to strasznie małe dziury na głośniczki, wzmacniacz wrzuciłłem do szafy i czeka na lepsze czasy.

Co do B-B, to chętnie, jak będe jechał w górki następnym razem :)

Pozdrowienia
igi

Witamy ,witamy i zyczymy szczescia w uzytkowaniu.
Igi zastanowila mnie tylko jedna rzecz napisales ze masz biale zegary i 65KM .Kiedy ja odbieralem sprzeta ,biale zegary byly dostepne tylko w wersji 80KM ,cos sie zminilo ,czy moze dostepne sa w jakiejs innej wersji...

Pozdro
1,5 dci 65KM
wodzoo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Zielony kangur cd

Postprzez jon104 poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 06:42

Witamy ,witamy i zyczymy szczescia w uzytkowaniu.
Igi zastanowila mnie tylko jedna rzecz napisales ze masz biale zegary i 65KM .Kiedy ja odbieralem sprzeta ,biale zegary byly dostepne tylko w wersji 80KM ,cos sie zminilo ,czy moze dostepne sa w jakiejs innej wersji...

Pozdro

Białe zegary i skóra na kierownicy i drążku zmiany biegów były we wszystkich modelach silnikowych wersji ALIZE :lol:
Pozdrawiam - Janusz
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez wodzoo poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 10:06

No i tak to jest jak sie czlowiek dokladnie nie wczyta :lol: tylko sie napali na sprzet i pedzi do salonu i nawet wczesniej nie poszuka Klubu Kangoo Polska gdzie moglby zasiegnac fachowej informacji od dorgich kolegow ,ale nic to tak widac musialo sie stac :? :cry: ,nad czym bardzo ubolewam :wink:

P.S .To dla tych ktozy sa dopiero przed zakupem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 13:40 przez wodzoo, łącznie edytowano 1 raz
1,5 dci 65KM
wodzoo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez igi poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 12:17

skóra na kierownicy i drążku

Fakt, na to nie zwróciłem uwagi, tzn. zauważyłem, że kierownica jest zszyta dratwą, ale myślałem, że to tylko atrapa. Szkoda, że zamiast tych wodotrysków nie dali komputerka. W skodzie mamy kierownicę z chamskiej gumy i czarne zegary, ale za to mozna sprawdzać średnie spalania, km. itd. - co jest chyba bardziej przydatne w codziennej jeździe (przynajmniej tak mi się wydaje ;) ). Szkoda, że nie można tego przełożyć, w prosty sposób z jednego auta do drugiego :)

Pozdrawiam
Igi
Gliwice[/code][/quote]
igi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez jon104 wtorek, 20 kwietnia 2004, 16:53

:x Nad brakiem komputerka też oczywiście ubolewam, ale... nie zamieniłbym go za skórę, o walorach której przekonasz się zarówno w srodku lata jak i podczas mrozów, a średnie spalanie wyliczysz przy pomocy kalkulatorka.

Ostatnio ogladałem nóweczkę znajomego za 43 tysiące (marki przez litość nie wspomnę), w której za całe wyposażenia dodatkowe było wspomaganie, ABS, 2 poduchy i właśnie komputerek :P Oj żal mi go było :wink: A autko nieduże, że o braku bagaznika nie wspomnę :P
Pozdrawiam - Janusz
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Następna strona

Powrót do Jestem tu nowy