Kaleido

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Kaleido

Postprzez Swiru piątek, 7 maja 2004, 10:08

Cześć!!! Nowy jestem od Wczoraj studiuję sobie NASZĄ stronkę i bardzo mi się podoba Jestem z Legnicy i dziś stanę się właścicielem Kangoorka Kaleido 1,5 dCi :lol:
Swiru
Swiru
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Juri piątek, 7 maja 2004, 15:09

Witaj Swiru w Świecie Kangoomaniaków ! Rozumiem , że odbierasz "nówkę". Napisz coś więcej o swoim autku. Jakie pierwsze wrażenia? Dlaczego wybrałeś właśnie Kangura? Ja jestem z Zielonej Góry , więc szansa spotkania chociażby na trasie dosyć duża. Musisz tylko zaopatrzyć swój pojazd w klubową naklejkę aby łatwiej można Cię rozpoznać. JURI.
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Juri piątek, 7 maja 2004, 15:10

Witaj Swiru w Świecie Kangoomaniaków ! Rozumiem , że odbierasz "nówkę". Napisz coś więcej o swoim autku. Jakie pierwsze wrażenia? Dlaczego wybrałeś właśnie Kangura? Ja jestem z Zielonej Góry , więc szansa spotkania chociażby na trasie dosyć duża. Musisz tylko zaopatrzyć swój pojazd w klubową naklejkę aby łatwiej można Cię rozpoznać. JURI.
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez jon104 sobota, 8 maja 2004, 09:06

:o Witaj :)

Szybciutko prosimy o pierwsze wrażenia no i dokładny opis autka. Powody wyboru Kangoo-rka można opisać w topicu "3 powody". :roll:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Swiru sobota, 8 maja 2004, 20:55

Cześć Kangoory!! Odebrałem już to cacko!! Jest rewelacyjne - tak jak opisujecie. Kolor: morski niebieski, moc: 65KM - spokojnie wystarczy (Jak dla mnie) eleganckie kołpaczki i wogóle cool!!!!! Co się tyczy kolegi z Zielonej to bardzo prawdopodobne jest nasze spotkanie gdyż studiuję zaocznie w Zielonce. A naklejkę chętnie bym kupił ale nie bardzo wiem jak to zrobić. Pozdrawiam wszystkie KANGOORY SWIRU
Swiru
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Juri niedziela, 9 maja 2004, 09:19

Witaj Swiru! Sprawa naklejki klubowej , to rzecz prosta. Wystarczy ściągnąć ją z "Downloada czyli torba kangura". Można ją sobie wydrukować na kolorowej drukarce i w odpowiedniej wielkości. Następnie w Zielonej jest punkt Xero na skrzyżowaniu ulic 1 Maja i Moniuszki i tam poprosić o zafoliowanie naklejki , a z jednej strony żeby zrobili na folii samoprzylepnej . Dodatkowo można sobie w dolnej części naklejki wypisać swoją klubową ksywkę. Ja tak zrobiłem i mam naklejki z przodu i z tyłu. Cena to dosłownie kilka złotych. Pozdrawiam JURI.
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Re: Kaleido

Postprzez Gość niedziela, 9 maja 2004, 17:58

Swiru napisał(a):Cze¶æ!!! Nowy jestem od Wczoraj studiujê sobie NASZ¡ stronkê i bardzo mi siê podoba Jestem z Legnicy i dzi¶ stanê siê w³a¶cicielem Kangoorka Kaleido 1,5 dCi :lol:
Swiru

Fajne autko. Szkoda tylko, ¿e go tak zubozyli w stosunku do roku ubieg³ego np. w wersji Alize. A w dodatku o wiele drozsze :!: :?
Gość

Re: Kaleido

Postprzez Gość niedziela, 16 maja 2004, 14:25

Anonymous napisał(a):
Swiru napisał(a):Cze¶æ!!! Nowy jestem od Wczoraj studiujê sobie NASZ¡ stronkê i bardzo mi siê podoba Jestem z Legnicy i dzi¶ stanê siê w³a¶cicielem Kangoorka Kaleido 1,5 dCi :lol:
Swiru

Fajne autko. Szkoda tylko, ¿e go tak zubozyli w stosunku do roku ubieg³ego np. w wersji Alize. A w dodatku o wiele drozsze :!: :?

Fakt, to ubo¿enie jest irytuj±ce, a co do cen, to wszystkie auta teraz dro¿ej± :(
Gość

Postprzez Swiru sobota, 29 maja 2004, 14:39

dla czego zubożone? Kaleido ma klimę, ABS, zielone el. szyby, centralny zamek na pilota w kluczyku, 2 x airbag, dzieloną kanapę 1/3 do 2/3, wspomaganie układu kierowniczego i taki bajer, że jak ostro hamujesz z dużej prędkości to samoczynnie włączają się światła awaryjne ja jestem bardzo zadowolony z takiej wersjii cena też jest do przyjęcia 57 000 PLN :P
Swiru
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Bullitt sobota, 29 maja 2004, 15:17

Swiru napisał(a):dla czego zubożone? Kaleido ma klimę, ABS, zielone el. szyby, centralny zamek na pilota w kluczyku, 2 x airbag, dzieloną kanapę 1/3 do 2/3, wspomaganie układu kierowniczego i taki bajer, że jak ostro hamujesz z dużej prędkości to samoczynnie włączają się światła awaryjne ja jestem bardzo zadowolony z takiej wersjii cena też jest do przyjęcia 57 000 PLN :P

Np w stosunku do Alize (za podobne pieniądze) nie ma lub ma , ale za dopłatą:
- lewych drzwi przesuwnych,
- malowanych zderzaków,
- tapicerki na drzwiach,
- ma inne fotele,
- zagłówki bez regulacji w poziomie

ma za to radio bez dopłaty
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Następna strona

Powrót do Jestem tu nowy