Poniżej informacje jakie otrzymałem od dwóch firm zaintersowanych produkcją dla nas kilku gadżetów
Firma CSE http://www.haftkomputerowy.net.pl/
Witam!
Koszt opracowania programu wyniesie 50zł.
Można zrobić go na dwa sposoby:
1 - żółte tło może być haftem
2 - żółte tło może być aplikacją (np. z filcu) wycinaną na maszynie
Koszt jednostkowy oscylowałby w granicach 2,50 - 3zł (powyżej 25 sztuk 2,50, od 12 do 24 sztuk - 3zł, poniżej 12 sztuk 5zł).
Pozdrawiam.
Dawid Gryza
www.naszywki.com.plWitam
cena koszulki polo 20zł netto
polarowe bezrekawniki w cenie okolo 40zl netto
minimalna ilość to 1 sztuka, proszę o podanie ilości dla których miałbym wykonać wycenę
no i sama wycena:
naszywki.com.pl (16-03-2006 20:01)
czyli zakladajac ze beda czcionki i naszywka bedzie wykonana jako aplikacja (żółty kolor aplikacja i czarny haft) to cena :
ceny w zależności od zamawianej ilości
przedstawiają się następująco:
ilość 1, cena: 58.00 zł za sztukę, w sumie: 58.00 zł
ilość 5, cena: 16.63 zł za sztukę, w sumie: 83.15 zł
ilość 10, cena: 11.12 zł za sztukę, w sumie: 111.20 zł
ilość 20, cena: 8.16 zł za sztukę, w sumie: 163.20 zł
ilość 50, cena: 6.10 zł za sztukę, w sumie: 305.00 zł
do końcowej ceny należy doliczyć 22% podatku VAT i koszt przesyłki,
kod kalkulacji: 30.50-97.50-750
Ja (16-03-2006 20:02)
może nie rozumien - jest to koszt haftu na koszulce czy zrobienia naszywki?
Ja (16-03-2006 20:02)
plus cena koszulki?
naszywki.com.pl (16-03-2006 20:02)
koszt haftu na koszulce = koszt naszywki
do ceny nalezy doliczyc cene koszulki / polaru
Sami spójrzcie i oceńcie - mi normalnie
Nie pisałem o tym wcześniej ponieważ czekałem do końca wcześniej określonego terminu jak również na pozostałe odpowiedzi od firm do których wysłałem zapytanie.
Jak by nie patrzeć nawet przy najmniejszej ilości zamówienia w firmie CSE jesteśmy do przodu w porównaniu z naszywki.com.pl przy niemalże maksymalnym nakładzie.
Teraz to co istotne - niestety nie udało mi się znaleźć dobrych koszulek i bezrękawników polarowych w przystępnych cenach - może wy coś zaproponujecie

Ja używam koszulek firmy promostars i nie mogę powiedzieć złego słowa o nich - nie są wieczne ale jak na swój czas wyglądają i noszą się całkiem dobrze.
W najbliższą sobotę będę z moją żoną w Tuszynie pod Łodzią by rozejrzeć się za tekstyliami - ale już teraz proszę was o pomoc.
Cena końcowa nie podejrzewam by uległa zmianie w stosunku do tego co podałem wcześniej. Może nieznacznie wzrosnąć przy polarach, ponieważ jak rozmawiałem to przy hafcie na polarach należy położyć "coś" w miejscu wykonywania haftu - nie znam się
Po obencej ilości zgłoszeń nie podejrzewam byśmy wysoczyli powyżej tych 12 sztuk gdyż jak na razie szacunkowo jest zamówionych
7 koszulek polo i 3 polary. Wiec w związku z tym przedłużam czas do poniedziałku kiedy to chciałbym wysłać konkretne ilości do zamówienia i umówić się na zawiezienie materiałow. Opłatę wstępną 50zł mogę na razie zasponsorować a jeżeli brać klubowa zechce to kiedyś na zlocie za to
Jak by pojawiły się jakieś pytania to zapraszam do dyskusji ew. gg 7711388
Kuba
PS: rany ... dostałem piątego kangura

Szkoda, że pod maską torbacza tak szybko ich nie przybywa