Mam Kangoorka od bllisko dwóch lat. Jestem oczywiście tak jak większość z Was zachwycony tym autkiem, głównie z racji jego funkcjonalności.
Jest jednak jedna sprawa, która nie daje mi spokoju... otóż nie mogę zrozumieć dlaczego projektanci tego autka projektując tylną kanapę nie pomyśleli o możliwości złożenia jej części poprzez podniesienie 2 miejscowej części a pozostawienie tylko pojedynczego miejsca. Złożenie w odwrotnej proporcji jest oczywiście możliwe... ale co zrobić kiedy chcemy jechać w 3 osoby a sprzętu lub bagażu mamy tyle, że właśnie przestrzeń 2/3 kanapy byłaby wielce przydatna? Oczywiście można by złożyć samo oparcie... ale to jednak półśrodek.
Tak więc mam pytanie, czy ktoś próbował na własną rękę dokonać jakiejś przeróbki tylnej kanapy? Bo skoro są one już podzielone to być może pozostaje tylko kwestia przeróbki jakiejś blokady, czy coś takiego?
Na marginesie chciałbym zauważyć, że inne samochody tej klasy pozostawiają użytkownikowi swobodę wyboru, którą część kanapy złożyć całkowicie...

Napiszcie co o tym myślicie, no i oczywiście może ktoś zna lekarstwo na tą bolączkę?