Pampa została poczęta!!!!!

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez zuwik poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 15:08

Nasz był na miejscu chyba 3 tyg. po terminie (upały topiły drogi i ciężarówki nie jeździły) + problemy z wydaniem samochodu jak już BYŁ :evil:

BTW. Ostatnio widziałem pociąg wiozący same Megane classic, Clio i Thalie, z 10 wagonów, mniej więcej na trasie Katowice - Kraków. Czyżby nie wozili już ciężarówkami?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez jon104 poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 19:35

Mój tez przyjechał "wspólną szyną" :wink: ale w terminie tzn po przeszło 2 miesiącach :( od zamówienia.
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez jas poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 20:17

Witam!

Rafal ... po przeczytaniu powyzszych ... na pewno bedziesz pocieszony :evil: odp. jest jedna wczesniaki kangoo nie wchodza w gre ... czeste jest tzw. "przenoszenie ciazy" (czyt. opozniony pozrod).

zycze jednak zebys byl wyjatkiem i udalo sie odebrac cacko przed wyznaczonym terminem ;)

pozdrawiam

jaś
jas
II Vice Kangoomistrz 2008
II Vice Kangoomistrz 2008

Postprzez kavka poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 20:24

Raf ale wiesz jak to jest z wcześniakami . Na pocieszenie dodam że ja odbierałem mojego w 2004 roku i opóźnił się tylko .... 3 dni :lol: :wink:

A pomyśl sobie jak się bedziesz cieszył jak sobie tak poczekasz :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 20:39

Na ochłodzenie tych przyszłych radości napisze pewną historyjkę sytuacyjną z doświadczenia PIKUR'a ...

Jednen z klubowiczów w dniu swoich urodzin postanowił zamówić sobie samochód. Oczywiście trafiło na Renault - wybrał sobie Thalie [przyzwyczajony do Clio ale powiększała mu się rodzina]. Wyczekał się biedak wyczekał, na odbiór autka zaporsili go z 1,5 miesięcznym opóźnieniem po czym pod bramę podstawili mu wymarzone autko. Kolega był już na tyle wkurzony całą sytuacją, że pozytywne emocje z wreszcie wyczekiwanej chwili dawno już odpłynęły i zacząło dokładnie oglądac samochodzik. Thalia na łączeniu dachu z tylnim słupkiem na taki śmiesznyc "spaw" ni to silikon ni coś innego [ :lol: ] fakt, że wtym własnie miejscu Rafał dopatrzył się nanoszonych poprawek i poprosił o wymianę auta bo przy tym najwyraźniej ktoś probował ręcznie poprawić fabryczną produkcję [że nieudolnie pewnie nie musze dodawać]. Odmówili twierdząc, że najwyżej może zabrać to co przed nim stoi a poźniej reklamować. A w ogóle to nawet gdyby chcieli to i tak nie mają innego - w rzeczywistości mieli dokładnie taki sam, stał za ich plecami. Rafał nie odebrał auta a po wielu petycjach i prośbach o pomoc z Renault Polska w załatwieniu sprawy z nieuczciwym sprzedawcą założył wreszcie sprawę i ... kupił Skodę. Przysiągł sobie, że nic go nie ściągnie do Renault'a.

Mam nadzieję, że nikomu z nas to sie nie przytrafi. Jednak gdybym ja miał zapłacić kilkadziesiąt tysięcy za auto to też bym tak wybrzydzał - nawet, że dywaniki krzywo leżą... :evil:

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez kavka poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 21:47

I tak właśnie tracą klientów bo ja tak samo jak pomyśle o servisie Renault (już nie mówie jak mam tam jechać :? ) to mi się słabo robi ...
Jednak gdybym ja miał zapłacić kilkadziesiąt tysięcy za auto to też bym tak wybrzydzał - nawet, że dywaniki krzywo leżą... Evil or Very Mad

Dokładnie
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 22:08

Kolejne: nowy program TVNTurbo - zakup kontrolowany. Pan chciał wydać 140000pln na auto, do tej pory miał Lagunę. Powiedział otwarcie na całą Polskę, że mimo że uwielbia swoją Lagunę nie kupi nowej, żeby nigdy więcej nie trafić do serwisu w Gdyni (nazwa nie padła). Więc - Rafał - ja też Cię nie pocieszę :lol:

Na nas zawsze możesz liczyć ;)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez sw poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 22:19

Też to słyszałem i prawdę mówiąc jakoś się nie dziwię.
Tyle, że nie tylko w Renault są takie serwisy.
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Rafal wtorek, 4 kwietnia 2006, 08:40

zuwik napisał(a):Kolejne: nowy program TVNTurbo - zakup kontrolowany. Pan chciał wydać 140000pln na auto, do tej pory miał Lagunę. Powiedział otwarcie na całą Polskę, że mimo że uwielbia swoją Lagunę nie kupi nowej, żeby nigdy więcej nie trafić do serwisu w Gdyni (nazwa nie padła). Więc - Rafał - ja też Cię nie pocieszę :lol:

Na nas zawsze możesz liczyć ;)

jak juz wspomniałem to swoje auto kupuje w STAROGARDZIE GDAŃSKIM to był dealer najblizej mojego miejsca zamieszkania (ok 80km), ktoremu sie w d... nie poprzewracało.
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez KiK wtorek, 4 kwietnia 2006, 09:14

Rafal napisał(a):jak juz wspomniałem to swoje auto kupuje w STAROGARDZIE GDAŃSKIM to był dealer najblizej mojego miejsca zamieszkania (ok 80km), ktoremu sie w d... nie poprzewracało.

Oby faktycznie mu się nie poprzewracało :roll:

Kurcze - Rafał ale my cię tu dołujemy :?

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jestem tu nowy