W zwiazku z zakupem nowego kangoora, nie chce przykrecac anteny do klapy (bo powiedza ze srobki od masy zniszczyly powloke lakier....). czyli poszukuje jakiegos uchwytu na reling....

Dostrzegłem Kavka u Ciebie na fotce pióra wycieraczek typu"aero" możesz napisać jak sie sprawują w Kangoorku ,są warte swej ceny? pzdr
W zwiazku z zakupem nowego kangoora, nie chce przykrecac anteny do klapy (bo powiedza ze srobki od masy zniszczyly powloke lakier....). czyli poszukuje jakiegos uchwytu na reling....Question?...
Taki mały offtopic!
kavka napisał(a):
Sprawują się super pod warunkiem że się o nie dba , tzn. Jak jest mróz i leci coś z nieba to trzeba wycieraczki odciągac od szyby na noc bo rano zbierają połową powierzchni a druga nic nie robi . Ale jak jest temperatura na + to poprostu finzezja . Żadnych mazów , śladów a jaka cisza . Troche to kosztuje ale warto ...
jakby udało mi sie zamocowac antene na relingu to "kładąc" ja na dachu myslałe o jakims "chaczyku" zeby nie stukała o dach
pozatym ja mam radio podieszone pod półka nad głową (z tego co widze to Ty masz na pólce), ale takie cos nie wchodzi w gre, bo nowe kangoory maja tam drugie lusterko!Exclamation
a tak wg widze ze masz jakies lepsiejsze radio...
Ja zawsze mialem alana 100, ale ostatnio słyszałem: "alan?? aaa... tzn szumofon..."
a jakby mase do anteny "podac" kabelkiem Question
ps. kavka bedziesz na zlocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość