HAK w Kangoosie

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

HAK w Kangoosie

Postprzez Vtec piątek, 28 kwietnia 2006, 18:10

Właśnie mam zamiar to zrobić i w związku z tym mam pytanko: czy to prawda ze obecenie musi to być tzw. hak odczepiany???? Jeden mehes w Kowie mi tak powiedzial razem z ceną 380 PLNów 8O
Nie zalezy mi na wiązce elektrycznej tylko na samym haku - bede na nim bagażnik montował na moje deczko przycięzkawe rowerki.... - i zastanawiam się czy sam se poradze w garażu???? :roll:
Wiem ze na forum temat oklepany ale dla mnie świerzy.
pozdro.
P.S.
Szukam tez dobrej ceny - jeden chce 650 z montażem - znalazłem za 310 bez. A na allegro sa po 150 - i co teraz.....
Obrazek
1.5 dCi Alize, Gwiezdny Pyłek z Lotem + pakiet elegans
Vtec
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez keszamot sobota, 29 kwietnia 2006, 20:42

Z tego co wiem co do odczepianego haka to sa przepisy unijne w calej uni doczepiaja sie do kierowcow ktorzy maja hak a nie ciagna przyczepu lub nie maja zamontowanej przyczepy. A co do montazu i ceny to tez roznie bywa. W kangoo przewaznie montuje sie haki w miejscach fabrycznie przygotowanych, sa rozni producenci i roznie te haki pasoja. jesli jest dobrze wykonany to raczej nie ma wiekszych trudnosci z montazem
Kangoo ze śląska. 1.6 16V expression 04r. czerwień wiśni/oklejony
keszamot
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK poniedziałek, 1 maja 2006, 20:36

Z góry przepraszam za OT... keszamot - możesz poprawić gramatykę w powyższym poście :?: Lepiej się będzie czytać z przecinkami, polskimi znakami i bez ort. :wink:

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

hak w Kangoo

Postprzez pioter59 wtorek, 2 maja 2006, 07:50

Witam wszystkich.
Mam właśnie do podpięcia hak i rzeczywiscie jego montaż mechaniczny jest dość prosty - zakupiłem na Allegro.
Mam problem- w którym miejscu mogę"dobrać się" do podłaczenia wiązki elektrycznej do gniazda.W samochodach sedan jest to dość proste - tu też musi być gdześ miejsce, gdzie rozdziela się wiązka na lewą i prawą lampę - pytanie GDZIE?
Może ktoś pomoże, bo nie chcę popruć pół samochodu :-)

Pozdrawiam
pioter59
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Pytam