Dziękuje za miłe przyjęcie
jon104 napisał(a):Uzupełnij podpis i opisz coś więcej o sobie i kangoo-rku.
Jeszcze kilka dni mi zajmie żeby przynajmniej pobieżnie przejrzeć wszystkie tematy na tym forum i zapoznać się z zasadami tu panującymi ale chyba jestem na dobrej drodze.
Krótki "rys historyczny" - kangur jest w rodzinie od początku swego istnienia: w 2002 roku zachorowałem na to autko, namówiłem (a wręcz zaraziłem) ojca i w grudniu 2003 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami nowiutkiego torbacza
Jak na razie autko skacze na seryjnym wyposażeniu wyniesionym prosto z salonu (klima, pełna elektryka, halogeny, itp.). Modyfikacji specjalnych nie ma ale pomysłów pare w głowie siedzi i czeka na realizacje (czytaj: przypływ gotówki).
Teoretycznie Kangur był (no i nadal jest) samochodem ojca, bo ja miałem wcześniej AX'a, a niedawno wymieniłem go na coś większego - Vento, ale w praktyce wygląda to tak, że jeżdżę obydwoma po połowie, bo zamiłowanie do Kangura nie przeminęło. Krótko mówiąc jestem kangoomaniakiem choć na razie moj status na forum to kangoorzątko - nawet ładnie brzmi

A coś o sobie? Hmm.. Nie wiem co by tu powiedzieć. Na razie siedze w domu i próbuje pisać prace dyplomową. Więcej o mnie dowiecie się zapewne czytając moje posty i mam nadzieje że spotkam się przynajmniej z częścią z Was na jakimś spocie

sakwa napisał(a):oraz naklejki klubowej ...
Fakt. Kangur jeszcze naklejki nie ma ale po cichu się jej domaga