Łódź - spotkajmy się wreszcie!!!

Informacje na temat organizacji i przebiegu spotkań Klubowiczów z różnych rejonów kraju

Postprzez joanna wtorek, 20 czerwca 2006, 20:29

no i co kolego? ja rozumiem, że te 27 lat to info dla mnie ;) a teraz pare wiadomości o Twojej torbie dla kolegów maniaków prosimy :D
myslę, że spot łódzki odbędzie się jeszcze w te wakacje, to zależy głównie od Was, o reszcie pomyślę ja - Wasza cudowna ogranizatorka ;) 8)
no niestety aktualnie w rodzinie kangurów brak (a szkoda, szkoda...)
Masaccio, pogłaszcz ją od czasu do czasu ode mnie ;)
joanna
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Hhehe

Postprzez mihow wtorek, 20 czerwca 2006, 20:47

No ja mam 27 lat .... a znasz toczydełko kangurowe co ma 27 lat :) Pozdrawiam
Michał
Biały, Renault Kangoo 1,4 kat. -1998
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Joanna

Postprzez mihow wtorek, 20 czerwca 2006, 20:53

No pewnie, ze to do Ciebie było ....a co jesteś zainteresowana :) :wink: A moje Kangurzatko to rocznik 98 silnik 1,4 na gazie :) Ja czasem tez :) kolor biały 5 osobówka. Puki co elegancko chodzi tylko musze wymienić poduszke pod skrzynią biegów (czy to sie nazywa dokładnie poduszka do nie wiem). Uzywam to do pracy bo zajmuje sie projektowaniem, wykonawstwem i pielęgnacją ogrodów. To tyle o mnie i o moim kangurze. Jakby co to pytac. Pozdrawiam
Michał
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez KiK wtorek, 20 czerwca 2006, 21:06

mihow to w zasadzie powiem ... witam, choć to nie ten temat ;) Asia wskazała Ci właściwy :D

Po pierwsze uważaj ... bo za kontakt z nieletnimi wciąż w Polsce możesz mieć dłuższe wakacje ;) :) :D

Po drugie nie do końca o takie uzupełnienie podpisu nam chodziło ale co nie jest zabronione to jest dozwolone :D Podrzuć tylko jeszcze jakieś dane o twoim kangoorku do siga co byśmy w każdym temacie nie szukali ;) A Ty byś nie musiał zawsze tej infomracji dodawać :D Więc jak widzisz korzyść obustronna 8)

Co do spota ... to myślę, że na spokojnie trzeba terminy przeanalizować i się w nich rozeznać. Nie każdy zawsze może się zjawić, a połowicznie nie ma co robić :)

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez joanna wtorek, 20 czerwca 2006, 21:15

no i Kuba musiałeś wszystko popsuć... ;) :P że też Ci tylko jedno w głowie... ja wierzę, że kolega pytał o zaineresowanie ze względu na wykonywany zawód - przecież widać, że mamy ogród, który potrzebuje odnowy...
mihow jak najbardziej zgadzam się z KiKiem - w podpisie powinny znaleźć się również dane o tym czym jeździsz :)
co do spotu... ja sugeruję przełom lipca i sierpnia. ale nie nalegam.
no niestety aktualnie w rodzinie kangurów brak (a szkoda, szkoda...)
Masaccio, pogłaszcz ją od czasu do czasu ode mnie ;)
joanna
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Witajcie

Postprzez mihow wtorek, 20 czerwca 2006, 21:51

No to zmieniłem co nieco .... ide lulac bo padam na twarz
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Witam

Postprzez mihow wtorek, 27 czerwca 2006, 20:44

Ilu jest aktywnych klubowiczów Renault kangoo z Łodzi ??? Pytam bo czasem jeżdze na spotkania Mitsumaniaków z Łodzi ..oni spotykają sie raz na miesiac w weekend na jakims grillu czy pubie posiedziec pogadac. Mysle ze to fajny sposób na integracje klubu. Mam nadzieje ze czasem ktoś tu zaglada...
Michał
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez yagrafbis wtorek, 27 czerwca 2006, 21:15

Michał – szczerze :?: , jest nas kilku, ale za to jakich fajnych :!: – integrujemy się i wszystko idzie w dobrym kierunku. Już niedługo będziemy najaktywniejszą grupą :D . Prym wiedzie nasz Prezes (regionalny) KiK (pozdrawiam).
Myślę, że jak wstępnie zapodam termin naszego spotkania na przełom lipca i sierpnia, to starczy nam czasu na uzgodnienie szczegółów :D :?:

Niebawem wróci Joanna, a ponieważ czuje się być odpowiedzialna za nasze spotkania, to myślę, że odpowiednio nas zdyscyplinuje :lol:

Zbyszek
Joanna na pokładzie

http://www.klubsuzuki.pl
yagrafbis
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Witam któryś raz z kolei

Postprzez mihow piątek, 30 czerwca 2006, 19:47

Witajcie no niestety dziś sie okazało ze cały układ wydechowy mam do wymiany wiec smutek mnie ogarnął ale co sie nie robi dla Kangurzatka :). No klocki hamullcowe tez musze wymienic.
A faktycznie tu mało ludzi jest tu trzeba tygodniami czekac az ktoś odpowie :) No wiem praca praca ale bez przesady :)) Pozdrawiam Was i miłego weekendu zycze.
Mihow
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Witam któryś raz z kolei

Postprzez KiK sobota, 1 lipca 2006, 12:29

mihow napisał(a):Witajcie no niestety dziś sie okazało ze cały układ wydechowy mam do wymiany wiec smutek mnie ogarnął ale co sie nie robi dla Kangurzatka :). No klocki hamullcowe tez musze wymienic.
A faktycznie tu mało ludzi jest tu trzeba tygodniami czekac az ktoś odpowie :) No wiem praca praca ale bez przesady :)) Pozdrawiam Was i miłego weekendu zycze.
Mihow

Mihow ... nie musisz czekać tygodniamu by Ci ktoś odpowiedzieł ... po prostu zaglądasz tylko do jedego tematu, a na forum jest ich baaaaaaardzo dużo :D Ten temat traktuje tylko o spotkaniu klubowiczów łódzkich - jak takowe będzie "bliżej" planowane to temat odżyje :) ... a na razie to on "zamrożony" jest ;) ;)

;) ... myślisz, że te moje 700 postów napisałem w tym temacie :?: :D :lol:

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Spoty multiregionalne