jozef napisał(a):Powiedzcie mi skąd dorwac naklejkę klubowicza.
Pozdrawiam JR
1.2 czerwone
Daj adresik na priv to dostaniesz, Została mi jeszcze jedna.
jozef napisał(a):Powiedzcie mi skąd dorwac naklejkę klubowicza.
Pozdrawiam JR
1.2 czerwone
PanKot napisał(a):A właściwie powinno być to do tematu pomoc w trasie ale...
Spotkałem się z KiK'iem w Łodzi.
Byłem w drodze i nawaliło mi ładowanie akumulatora. Telefon do KiK'a i podrzucił mi naładowany akumulator oraz ustalił namiary na warsztat elektryczny w pobliżu mojego miejsca postoju.
Wielkie dzięki KiK...
To to jest takie trudne do dostania? Hehe nie wiedziałemPanKot napisał(a):Panowie obdzwaniali wszystkie znane im punkty sprzedaży i nigdzie nie mogli namierzyć regulatora napięcia
Gavel napisał(a):To to jest takie trudne do dostania? Hehe nie wiedziałemPanKot napisał(a):Panowie obdzwaniali wszystkie znane im punkty sprzedaży i nigdzie nie mogli namierzyć regulatora napięcia
Miałem ostatnio taki sam problem w Vento ale podjechałem do elektryka i na początku krzyknął mi 70 zł za regulator i 50 za robocizne bo cały alternator trzeba wyjmować ale jak przyszło co do czego to gość znalazł używany regulator, przelutował tylko jakieś blaszki i za całą operacje zapłaciłem 90. Ale teraz za to ładuje jak się patrzy
PanKot napisał(a):A teraz już o spotkaniu w trasie.
Z Łodzi pojechałem do Wrocławia. Obsługiwałem tam szkolenie do 16:00.
Wyjazd po południu z Wrocławia to istna "droga przez mękę".
Godzina w korku na jakiejś rozkopanej ulicy.
I właśnie na wyjazdówce (chyba ul.Wyszyńskiego) spotkałem klubowicza ale ten jakby sie mnie przestraszył i uciekł jak pokazałem mu naklejkę klubową. Nie odpowiadał na nawoływania przez CB.
Nie rozumiem![]()
Wiem, że jestem brzydki ale żeby aż tak przestaszyć dorosłego faceta to nie przypuszczałem.
Któz to był![]()
Zielone Kangoo, klapa, długi bacik na dachu na magnesie, rejestracja: DW7......... .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości