przez lam3r środa, 16 sierpnia 2006, 20:19
No i byłem sobie w serwisie:-) I oczywiście okazało się, że to nie jest czujnik stopu:-) Na dzień dobry, gdy byłem spisywany przez jakiegoś mechaniora - gdy powiedziałem mu co ma być dzisiaj wymieniane i dlaczego, człek popatrzył na mnie ze zdziwieniem i zapytał "...a przepraszam, kto tak zdiagnozował?" No to już wiedziałem, że to wszystko lipa i niczego dzisiaj nie naprawią:-) Po godzinie czekania na auto, które miałem otrzymać po 10ciu minutach, przyszedł do mnie ten sam mechanik. Nie przytoczę całej rozmowy natomiast na moje pytanie czy diagnoza okazała się błędna, Pan zabełkotał coś o tym, że to mało powiedziane:-D
Jeśli chodzi o to co jest mojej maszynce, to nie mają zielonego pojęcia. Jak stwierdzono, szukanie przyczyny może potrwać 1 godzinę, ale równie dobrze 2 dni:-( Na moją sugestię, że może to sonda lambda albo świece, usłyszałem (po chwili dumania), że raczej nie, bo wykazał by to komputer - ja się nie upieram ale...:-D
No i jutro Kangi idzie na trzepanie trzewi, a ja chyba na piechotę z Długołęki będę dymał:-(
Bye
--
lam3r -
iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100kmhttp://www.vigowroclaw.pl