Prasa

Off-topic: tematy związane z techniką

Prasa

Postprzez komor środa, 10 grudnia 2003, 11:09

Polecam lekturę dzisiejszego Auto Świata str. 5. Kangur uzyskał cztery gwiazdki w teście NCAP.
Pozdrowienia Bartek
" Helios 1.6 "CB
komor
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez kangoo poniedziałek, 15 grudnia 2003, 23:10

Hej,

W starszym teście ADAC Kangoo też dostał 4 gwiazdki. :) Według ADAC Partner/Berlingo i Doblo mają po 3. 8O

Wojtek
kangoo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Brada wtorek, 9 listopada 2004, 01:06

Zgadza się! Czyli Partner, Berlingo, Doblo i KANGUR są na jednym poziomie! Ponieważ wszystkie dostały ocenę 3 za testy zderzeniowe, poduszki itd..., a kangur dostał 4-ty punkt za "pipczyk" sygnalizujący zapięcie pasów po włączeniu zapłonu - coś na wzór "pipczyka" od świateł mijania! Czyli że lecimy na jednym poziomie, ale......... powiem, coś czego - być może i daj boże - nie doświadczycie i nie doświadczyliście. Jak więdzą niektórzy z was 2 miesiące temu miałem czołówkę (zapraszam do lektury - "Kangoor uratował mi życie" http://www.kangoo.schron.pl/modules.php ... 38ea8a076f), auto prawie skasowane, ledwo uszedłem z życiem i mogę powiedzieć tylko tyle że Kangoo wspaniały wózek, naprawdę bezpieczny! Nie zamieniłbym na inny, a moim następnym wozem będzie.... Kangur! To jasne!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Brada wtorek, 9 listopada 2004, 01:08

Ups.. sorry - nie zauważyłem daty waszych postów! Są sprzed roku! Wtedy pewnie Kangur prowadził - Testy o których post wyżej wspomniałem odbyły się w tym roku! Ale nie zmienia to faktu, że I LOVE KANGOO!! :-) CMOK CMOK CMOK :P :lol:
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Fragles piątek, 18 marca 2005, 13:57

Brada napisał(a):Zgadza siê! Czyli Partner, Berlingo, Doblo i KANGUR s± na jednym poziomie! Poniewa¿ wszystkie dosta³y ocenê 3 za testy zderzeniowe, poduszki itd..., a kangur dosta³ 4-ty punkt za "pipczyk" sygnalizuj±cy zapiêcie pasów po w³±czeniu zap³onu - co¶ na wzór "pipczyka" od ¶wiate³ mijania! Czyli ¿e lecimy na jednym poziomie, ale......... powiem, co¶ czego - byæ mo¿e i daj bo¿e - nie do¶wiadczycie i nie do¶wiadczyli¶cie. Jak wiêdz± niektórzy z was 2 miesi±ce temu mia³em czo³ówkê (zapraszam do lektury - "Kangoor uratowa³ mi ¿ycie" http://www.kangoo.schron.pl/modules.php ... 38ea8a076f), auto prawie skasowane, ledwo uszed³em z ¿yciem i mogê powiedzieæ tylko tyle ¿e Kangoo wspania³y wózek, naprawdê bezpieczny! Nie zamieni³bym na inny, a moim nastêpnym wozem bêdzie.... Kangur! To jasne!
Fragles

Powrót do Inne