I jeszcze jedno - okazuje sie że żaden BOX w oryginale nie pasi do Kangoo z poprzeczkami dachowymi. Czyli jak mówisz Lucass nie obejdzie sie bez tego cholernego usztywniania , a poza tym trzeba wywiercić nowe otworki na kotwiczenie No nie wiem czy się zdecyduje......na razie ide montować pomalowany grill , spoiler i nakładki na halogeny
1.5 dCi Alize, Gwiezdny Pyłek z Lotem + pakiet elegans
WITAM!
Temat montażu BOXu poruszałem w listopadzie.Pomyślałem i zrobiłem.Box długości około 210, z listwami wzmacniejącymi zamontowałem po drobnych przeróbkach na poprzecznych belkach dachowych.Byłem z nim na nartach i sprawdził się w terenie.Jeśli jesteście zainteresowani szczegółowymi informacjami o sposobie adaptacji dajcie znać.Postaram się zrobic kilka fotek i opisać jak to zrobić.
Ja do wozenia nart nie potrzebuje BOXU Dodam ze jest to sposob przewozenia nawet 4 par nart i ich wlascicieli bez utraty komfortu jazdy.
Zdjecie w srode wieczorem (bo wybieram sie na narty to przy okazji strzele fote). Jedynym szkopulem jest fakt iz narty musza byc raczej z tych dluzszych
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT
Hej!
Jak tylko znajdę chwilkę to zamontuję pudło i zrobię fotki.Postaram się uwinąć, ale proszę o cierpliwość.Pracy adaptacyjnej będzie na 2 godziny, a po tym kangurek coś zyska.Moja żona twierdzi, że wygląda z boxem na grzbiecie bardzo okazale.Ja też tak uważam.
A jeśli chodzi o pomysł WIZa to ja już to praktykowałem.Trzeba jednak nadmienić , iż obecnie preferuje się narty znacznie krótsze od tych na jakich jeżdziło się dawniej.Na belkach na Kangoo mozna wozić narty o minimalnej długości 150(rozstaw 140),a jak wiem z praktyki kobiety i dzieci jeżdżą na krótszych.