Dywaniki do kangoo - takie prawdziwe

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Dywaniki do kangoo - takie prawdziwe

Postprzez Oceanman28 sobota, 24 marca 2007, 11:43

Witam
Mam pytanie gdzie mo¿na kupiæ oryginalne prawdziwe dywaniki gumowe do kangoo - te na allegro to tylko dopasowywane s± a te oryginalne maj± tak± charakterystyczn± fakturkê (nazywam j± wyschniête koryto rzeki) s± z zupe³nie innej gumy - nie do zdarcia - maj± charakterystyczny przyjemny zapach i niestety jedn± w³a¶ciwo¶æ - NIGDZIE ICH NIE MA!!!!!!!!!!!!!
Oceanman28

Re: Dywaniki do kangoo - takie prawdziwe

Postprzez ROBAK sobota, 24 marca 2007, 12:32

Oceanman28 napisał(a):Witam
Mam pytanie gdzie można kupić oryginalne prawdziwe dywaniki gumowe do kangoo - te na allegro to tylko dopasowywane są a te oryginalne mają taką charakterystyczną fakturkę (nazywam ją wyschnięte koryto rzeki) są z zupełnie innej gumy - nie do zdarcia - mają charakterystyczny przyjemny zapach i niestety jedną właściwość - NIGDZIE ICH NIE MA!!!!!!!!!!!!!

Prawdę mowiąc nie slyszalem o takich zapachowych dywanikach (jestem ciekaw jaki to zapach ?? )
No gdyby były dostępne to też bym takie "zanabyl" :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam - ROBAK
Moja strona - WWW - serdeczne zapraszam.

Obrazek
ROBAK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez akagi sobota, 24 marca 2007, 22:05

ten zapach ,to zapach nowych dywaników ,przyznaję przyjemny :) niestety mój się ulotnił jakieś 6 lat temu :cry: :cry: :cry:
akagi
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Maciek_P niedziela, 25 marca 2007, 21:16

Zapewne tylko w ASO.
Ja zakupilem takie chwile po kupnie Kangoora. Okolo 80pln.
Z tego co wiem to jest tylko jeden model dywanikow, z ktorych przednie pasują idealnie, a tylne (u mnie wersja z 2x przesuwne drzwi) nijak pasują do podlogi. Żabojad musial miec juz niezle w czubie po "bożole" ;-) gdy je rysował.
PIKUR 3Miasto http://www.klubrenault.pl/3M
R5 & Clio & R4 "pick-up project"
<b>Kangoo Kaleido 16v</b>
Maciek_P
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Oceanman28 poniedziałek, 26 marca 2007, 07:38

Widzia³em takie dawno temu w salonie renault w chorwacji by³y do clio i dosyc drogie ok 150z³, kole¿anka ma takie w peugeut, ten zapach utrzymuje jej siê do dzisiaj po 6 latach ;) to nie jest taki ordynarny zapach jak choinka tylko co¶ ala szkolna gumka do ¶cierania (zapachowa) ale mniejsza o zapach, te dywaniki sa po prostu nie do zdarcia i zawsze zachowuja kolor i fakture (moje nieoryginalne sa przetarte na ¶rodku)
Oceanman28

Postprzez Lucass poniedziałek, 26 marca 2007, 16:28

Oceanman28 napisał(a): koleżanka ma takie w peugeut, ten zapach utrzymuje jej się do dzisiaj po 6 latach ;) to nie jest taki ordynarny zapach jak choinka tylko coś ala szkolna gumka do ścierania (zapachowa) ale mniejsza o zapach, te dywaniki sa po prostu nie do zdarcia i zawsze zachowuja kolor i fakture

Biorąc pod rozwagę dbałość niektórych koleżanek (nie klubowiczek! :) ) o cztery kółka, a także ogólnie udowodnioną niezwykłą wręcz jakość i wytrzymałość dywaników śmiałbym wysunąć wniosek, że koleżanka Oceanmana po prostu co miesiąc kupuje nowe... :wink: :lol:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez Oceanman28 czwartek, 29 marca 2007, 13:20

Lucass napisał(a):Bior±c pod rozwagê dba³o¶æ niektórych kole¿anek (nie klubowiczek! :) ) o cztery kó³ka, a tak¿e ogólnie udowodnion± niezwyk³± wrêcz jako¶æ i wytrzyma³o¶æ dywaników ¶mia³bym wysun±æ wniosek, ¿e kole¿anka Oceanmana po prostu co miesi±c kupuje nowe... :wink: :lol:

Ok mam inny argument ;) Moja siostra te¿ ma kangoo i jej siê akurat trafi³y oryginalne dywaniki w³asnie takie o jakich mówiê (nie, niestety nie uda³o mi sie od niej ich wycyganic ;)) ona na pewno nie zmienia dywaników i sa one zakurzonena maxa bo mieszka na wsi ale jak sie je umyje to ju¿ zupe³nie inna historia no ale ich po prostu nigdzie nie ma :(
Oceanman28

Postprzez Lucass czwartek, 29 marca 2007, 13:29

Zamień, może nie zauważy :wink: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass

Postprzez branio czwartek, 29 marca 2007, 14:10

Tylko dobrze wybrudź i zakurz :idea: :lol:
Can go. Kangoo