muszę wymienić poduszke od strony kierowcy i nie wiem jak się do tego zabrać. od dołu chyba nie ma dojścia więc zostaje wyjęcie akumulatora i wtedy będzie już łatwiej ją wyciągnąć.
ktoś już to robił w tym modelu??
na jakie ew niespodzianki muszę się przygotować??
hmmm,ja nie wiem za bardzo jak wymienic ta o ktorej mowisz,wymianiano mi ostatnia ta po drugiej stronie-pasazera-ale tam jest to bajecznie proste.
A swoja droga-ile jest poduszek silnika w kangoo ?? 1.9d,albo w benzynce ?? Po stronie kierowcy,pasazera i pod silnikiem jedna tak ??Razem 3 czy jeszcze jakas ??
tak, są tylko trzy w dieslu i benzynie chyba tez. ta o której pisałem jest pod akumulatorem, nie jest ciężko się do niej dostać ale trzeba kilka rzeczy odkręcić
a kupowales nowa pewnie-ile za nia zaplaciles????ja za ta od strony pasazera zaplacilem 160zl,ale moj silniczek nadal trzesie,co mnie sie nie podoba,oczywiscie mam zamiar wymienic wszystkie,ale....moze za tydzien jak sie uda.
Witam Była kiedyś mowa w tym temacie ale chciałbym się upewnić. A mianowicie czy możliwa jest wymiana lewej poduszki pod silnikiem bez prac typu "podnoszenie silnika" (ot tak "pod blokiem").
Czy też od razu nastawić się na wizytę w ASO.