no tego jeszcze nie było kamasutra w kangoo,normalnie bezceler.tylko w trakcie trzeba uważać na poduszki z przodu nie wspomne o dzwigni biegów.może się partnerce lepiej spodobać pozdrawiam
oooooooooo kurka trochę mnie tu nioe było a tu takie tematy nowi koledzy wprowadzają ,że aż się zawstydzam ale też witam WAS wszystkich razem mam nadzieję , że teraz znowu częściej będę zaglądać
a jak będziesz chrzcił maleństwo to pamiętaj nie używaj jej wtedy
aga Kangoo 1,9 Dti RXE 2001 niebieski samczyk z klimą
doznania doznaniami ale piątka i do przodu a poduszki najlepiej puchowe wtedy jest miękko a poza tym witam ponownie wszystkich sory ale poświntuszyć chyba troche można z czegoś trzeba się śmiać.opowiem wam historie która przydarzyła mnie się niedawno mam hak i w garażu opone do kturej zawsze dojeżdżam i ostatnio ta opona zaczepiła mi się na hak i nie wiedziałem o tym i jadąc wszyscy z tyłu mieli niezłą pojarę jak widzieli szuste koło u woza niezły fart co jeden gościu darł się panie masz pan styłu koło a ja lolek jeden myślałem że chłop jest nawiedzony niezłe co dopiero po 30 kilometrach skapłem sie że jest coś nie tak ładny opciach co
noooo to jest fajne ja ostatnio mrugałam gościowi bo jechał bez świateł (a stała policja) facet myślał chyba , ze go podrywam pięknie się uśmiechnął pomachał mi...... potem nie miał takiej wesołej miny widziałam bo wracałam ze sklepu czsem trzeba uwierzyć ludziom
aga Kangoo 1,9 Dti RXE 2001 niebieski samczyk z klimą
ja też dzęsto upominam mrugnięciem ostatnio stała policja i zamrugałem tirowi a on jak odmrugną swoimi jupiterami to dzięki. a jestem ciekaw bo nie spotkałem się z kangoo z motorem 1,9 chyba nieżle zamiata te nowe to do 16-16v przynajmniej takie widziałem ten mój ma 1.5 cdi80 ciekawe jak się będzie sprawować odbieram go w przyszłym tygodniu nie mogę się już doczekać pozdrawiam wszystkich serdecznie
to przy takim motorze tylko 80ale i tak kanga bardzo mi się podobają nie wiem ale coś w sobie mają są takie inne. powiem że pracując w francji widziałem tego bardzo wiele i chyba jest to dość popularny sprzęt przede wszystkim ekonomiczny.pozdrawiam