zalany kangurek

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

zalany kangurek

Postprzez starek wtorek, 23 listopada 2004, 18:22

Witam,
niestety ostatnio po wjechaniu moim kangurkiem w duza kaluze do silnika dostala sie woda :( efekt: 2 pekniete korbowody i smok do pompy olejowej. Ceny w ASO troche odstraszaja, szukam uzywanych czesci. Dowiadywalem sie juz w firmach podawanych na forum ale w GRC w Bielsku nie posiadaja na stanie, a w Ambit,akurat ktos zamowil potrzebne mi czesci.
Czy ktos z grupowiczow zna moze inne miejca lub posiada ww. czesci na zbyciu?
Ewentualnei czy moge zastapic te czesci z innej renowki(jakiej) Silnik to 1,2 98r.
Z gory dzieki

--
Darek
starek
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: zalany kangurek

Postprzez yasak wtorek, 23 listopada 2004, 22:39

Sprawdzony skład z częściami nowymi i używanymi do Renault do Kangoo również Warszawa 022 738 00 45.

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Brada niedziela, 12 grudnia 2004, 00:14

Cześć.. Mam namiary na jeden shrott w Wałbrzychu! Jeśłi jesteś zainteresowany, lub jeszcze nie załatwiłeś sobie części/mechanika - to odezwij się poszukam i podeślę! Zawsze to bliżej niż do Warszawy! Podejżewam, że mogli by Ci wysłać pocztą lub kurierem, wiem też żę prowadzą serwis częsci zamiennych!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Gość niedziela, 12 grudnia 2004, 14:23

Koledze wyszed³ bokiem korbowód (co prawda w citroenie) i musia³ kupi¶ blok silnika. Pod Pruszkowem w Brwionowie jest szrot samochodów francuskich. Jak bedê mia³ namiar to go podam.
Gość

Postprzez kiler niedziela, 12 grudnia 2004, 17:43

Anonymous napisał(a):Koledze wyszedł bokiem korbowód (co prawda w citroenie) i musiał kupiś blok silnika. Pod Pruszkowem w Brwionowie jest szrot samochodów francuskich. Jak bedę miał namiar to go podam.

UPS....chyba się nie zalogowałem
kiler- pozory mylą
GG:2540226
kiler
Kangoojunior
Kangoojunior

Powrót do Pytam