Kangoo automat 1.6. 16V z 2004

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez lomek środa, 1 sierpnia 2007, 21:09

Witam.

Jestem tu nowy, a od tygodnia jestem posiadaczem Kangoo automat 1.6. 16V z 2004 roku. Szukam klubowiczów którzy mają podobny samochód.

lomek@gazeta.pl

pozdrawiam
lomek
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez keszamot środa, 1 sierpnia 2007, 22:01

A co by cie interesowalo w /w temacie :roll: :?:
Kangoo ze śląska. 1.6 16V expression 04r. czerwień wiśni/oklejony
keszamot
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez lomek czwartek, 2 sierpnia 2007, 07:36

Dziękuję klubowiczom za szybkie i serdeczne powitanie, nawet mi do głowy nie przyszło, że ta strona i jej użytkownicy są tacy szybcy jak błyskawica...

nie jestem wytrawnym użytkownikiem forum więc wiele rzeczy, o które chciałbym zapytać zapewne jest gdzieś w bazie, więc z góry przepraszam za "poruszanie" oklepanych tematów i pytania o "rzeczy oczywiste" Jednakże gdyby ktoś wiedział, gdzie jest baza z informacjami na pytania przeze mnie zadawane, to niech pomoże i podeśle np. linka

Mój Kangoo to automat, bo mnie w lutym inwalidztwo dopadło i automat mi życie ratuje.

Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów i z gółry dziękuję za okazaną mi pomoc.
lomek
Kangoorzątko
Kangoorzątko

kangoo automat

Postprzez pidek czwartek, 2 sierpnia 2007, 12:55

witaj w klubie posiadam automata nowego helios 1.6 16v żółty odebrałem go w czerwcu mam go dla wygody w cześniej miałem 2 benzyniaki 1.4 potem 1.5 dci 85km
pidek
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Kangoo automat 1.6. 16V z 2004

Postprzez keszamot czwartek, 2 sierpnia 2007, 17:41

lomek napisał(a):Mój Kangoo to automat, bo mnie w lutym inwalidztwo dopadło i automat mi życie ratuje.

Mysle ze kangoorek spelni twoje oczekiwania i nie zawiedzie cie. Mam w domu jeszcze Clio II 1.4 16V w automacie i jestem z niego zadowolony z tymi szkrzyniami nie ma problemow fajnie pracuja i z tego co wiem nie naleza do awaryjnych. Mysle ze twoj skoczek da ci mnostwo frajdy z posiadania czterech kolek nie tylko z powodu skrzyni ale ogolnie jako pojazd :lol: , zwlaszcza w czasach kiedy gdzie niegdzie wiecej sie stoi niz jedzie :twisted: .Pozdrawiam
Kangoo ze śląska. 1.6 16V expression 04r. czerwień wiśni/oklejony
keszamot
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Powrót do Pytam