Powitanie:*

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez jon104 piątek, 21 stycznia 2005, 16:02

:lol: Witam serdecznie siostre w sympatii do renóweczek, ale podobnie jak poprzednicy od razu namawiał bede do przejścia na jedynie słuszne autko - czyli kangoo-rka :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik piątek, 21 stycznia 2005, 23:26

1.7 gaźnik? Czyli Mk1? (to prosto z raju? :lol: ) A to jest fajne autko, leciutkie. Szkoda tylko że design już nie ten :wink: A pracowałaś coś nad nim w sensie ulepszania (wizualnego, technicznego lub bezcelowego :lol: ) ?

Jon ja potwierdzam :!: A skromnych poudajemy kiedy indziej :wink: :twisted:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Mona sobota, 22 stycznia 2005, 12:50

A czy ta ikonka to twoje zdjęcie przy 160 na liczniku i otwartą boczną szybką ? :D :D :D :D
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez szapata sobota, 22 stycznia 2005, 14:14

Włoski mam troche krótsze choc w końcu zapuściłam:) Co do autka to silniczek F2N. Najszybciej jechałam 170 i to było bardzo, bardzo nierozważne, zważywszy na fakt, że jedno łozysko w kole już dawało głośno znać o sobie...ale ten okres fascynacji autkie minął. Teraz lubię tylko czasem zdziwić jakiegoś pana w autku, który próbuje zrobić na mnie wrażenie:) Najpiękniejsza była historia z corrado :twisted: Pan po tym jak pozbierał szczękę z podłogi chciał się umówić na kawkę :lol: W każdym razie już się zestarzałam :wink: i ustatkowałam :wink:

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe powitanko:) Będę tu częsciej zaglądała, bo widzę, że wasze forum to jedyne na jakim byłam na którym panuje pelna kultura. Jestem pod wrażeniem!
szapata
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Rafal sobota, 22 stycznia 2005, 15:09

Jak zwykle ostatni i spozniony, ale rowniez witam serdecznie. Dobrze ze piszesz o osiagach swojego autka- bede na Ciebie uwazac zeby nie przyniesc sobie wstydu, bo jak ostatnio sie "zagazowalem" na stacji LPG krzak po drodze do Lodzi to mialem predkosc max 70km/h.
pozdrawiam Rafał i Marzena
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez jon104 poniedziałek, 24 stycznia 2005, 18:09

szapata napisał(a):Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe powitanko:) Będę tu częsciej zaglądała, bo widzę, że wasze forum to jedyne na jakim byłam na którym panuje pelna kultura. Jestem pod wrażeniem!

Jeszcze raz pozdrawiamy i zapraszamy do jak najczęstszych odwiedzin :lol: :lol: :lol:
A co do kulltury 8) to przecież normalne, że posiadacze najsympatyczniejszego autka są właśnie tacy :idea: :idea: :idea: :wink:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik piątek, 28 stycznia 2005, 22:09

I znów jedyne co mi pozostaje to potwierdzić słowa Jona :lol: Janusz może szukasz osobistego przytakiwacza :?: Bo chyba się nadaję :P
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia strona

Powrót do Jestem tu nowy