Bye -- lam3r - iphone 12 mini userlast used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
Tylko żeby za dużo nie ważył. No i po wstępnych ustaleniach potrzebnych będzie kilka, będą się zmieniać cyklicznie po wejściu na kolejne strony forum.
Dobra! Panie i panowie! Ogłaszamy konkurs na emblemat umieszczony na stronie forum. O podanie wymogów (format pliku, waga, rozmiary) poprosimy dempseja i do boju Projekty prześlemy do ... to się zobaczy, potem osoba ta opublikuje je wszystkie razem i zrobimy głosowanie. Demokratycznie i bez podejrzeń o kumoterstwo
A tak! Dla urozmaicenia. A tak na serio to zobaczymy co będzie do wyboru Jak będzie bardzo trudny bo poziom będzie wysoki to może być kilka, a jak słabizna... Boję sie tylko o jedno. Że jak zwykle z małymi wyjątkami leń wszystkich ogarnie
Lucass napisał(a):Że jak zwykle z małymi wyjątkami leń wszystkich ogarnie
Leń, leniem... ale to trzeba cokolwiek umieć w tym temacie. Ja tworzeniem grafiki się nie zajmuję i nie bardzo wiem jak bym miał stworzyć projekt logo:-D To co mi przyszło do głowy już napisałem, jak ktoś wykorzysta to fajnie.
Bye -- lam3r - iphone 12 mini userlast used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
Ktoś dał pomysł z morphingiem i tak sobie pomyślałem, może niech każdy da foto swojego skoczka np. z profilu ;] i z tego skonstruuję ładnego morpha do wrzucenia gdzieś :]
Co do wymiarów logo to nie wiem na razie jakie mają być dokładnie, dam znać za jakiś czas, bo teraz odchodzę od kompa. Aha i weźcie pod uwagę, że są dwie skórki , więc możliwe, że będą potrzebne 2 wersje. Poszukam też jakiegoś żółtego theme'a, albo zrobimy go we własnym zakresie :]