Jessssss, w koncu i ja kogos upolowalam Srebrny kangoorek WN ...., ktorego widzialam jakies 20 minut temu na Sobieskiego (potem skrecil w Wilanowska)... Niestety szybko uciekles/as mi ze swiatel, a samochody przede mna postanowily sie nie spieszyc, wiec nie zdazylam dogonic, a potem nasze drogi sie rozjechaly, bo ja jechalam prosto... Pozdrawiam serdecznie kimkolwiek jestes:D
Rincewind napisał(a):Jeśli to było rano przed 8-mą, a auto miało naklejkę na tylnych drzwiach koło klamki to byłem ja, w drodze do pracy Pozdrawiam serdecznie!
No nie bardzo, bo moj post jest z godziny 18, a napisalam w nim, ze widzialam klubowicza mniej wiecej 20 minut temu....czyli podsumowujac, widzialam kogos ok. 17.30-17.40 Naklejka byla na tylnych drzwiach po prawej, na gorze Coz, czekam dalej na zgloszenia
pozdrowienia dla kierowcy zielonego i oklejonego klubową naklejką + gwiazda sheriffa na bocznej szybie tandura zostałeś obtrąbiony na moście siekierkowskim o godz. 10.40 przez czerwone IVECO z kontenerem i klubowiczem - bercik70
Moje "trafienia" tak mniej wiecej z ostanich 2 m-cy (dawno tu nie pisałem ) - żółte Kangoo zaparkowane na Spalskiej ( od Konstancińskiej) noooo sporo czasu temu - zielone Kangoo z naprzeciwka chyba z kierowniczką za sterem na Prostej, ze 2 razy - Srebrne Kangoo zjeżdzające w dół od Kopernika na skrzyżowaniu Dobra/Topiel
Niestety jadąc małym służbowym Pugiem 106 van ciężko być zauważonym przez tak duże pojazdy