branio napisał(a):reno napisał(a):Bullitt napisał(a):Zauważyłem na forum generalnie negatywne nastawienie do kangurka III
Bo zazdrość zżera
Zbyszku, to nie ja powiedziałem

branio napisał(a):reno napisał(a):Bullitt napisał(a):Zauważyłem na forum generalnie negatywne nastawienie do kangurka III
Bo zazdrość zżera
Bo zazdrość zżera
reno napisał(a):Jeśli zaoferujesz mi Grand Scenica z silnikiem 1,5 dCi 105 KM rocznik 2008 za 61450 PLN natychmiast wchodzę w temat
reno napisał(a):Tak na zakończenie mojego, nieco przydługiego postu, czy do Grand Scenica zaladuje gabarytowo tyle co do kangurka????
reno napisał(a):Zauważyłem na forum generalnie negatywne nastawienie do kangurka III, może jako jeden z pierwszych posiadaczy tej wersji
reno napisał(a):Poza tym o czym my mówimy ????? Czy ja zalogowałem sie na forum Kangoo czy Scenica ??????
reno napisał(a):Przeglądając od kilku dni to forum nie zauważyłem zazdrośników... no ale.....
Bullitt napisał(a):Idz i negocjuj. Mi się udało. Nikt Ci w tym nie pomoże.
P.S. Po 4 latach z drzwiami stwierdzam, ze wole klapę
reno napisał(a):Bullitt napisał(a):Idz i negocjuj. Mi się udało. Nikt Ci w tym nie pomoże.
P.S. Po 4 latach z drzwiami stwierdzam, ze wole klapę
Bylem i negocjowałem z dwoma, jak to w Renault nazywają, koncesonerami - dla jasności:
1. Dubnicki w Koszalinie
2. Kilijanczyk ul. Puławska w Wa-wie
wygral Kilijanczyk..........
Ankieta na tym forum wykazała ze zwolenników drzwi jest więcej, ale przecież to szczegół
z cyklu: "co kto lubi, to i ma" I tak jak znam/nie znam sie na samochodach nie ma to większego wpływu
na eksploatacje. I znów pytanie: "Czy kangurki z klapa są bardziej niezawodne niż te z drzwiami ???"
Może mniej pala na 100 km ????, inne może?????, tak sie składa, ze od początku mojego dorosłego życia (jeszcze za "starych" czasów)
musiałem sobie radzić sam i jakoś daje rade.
Skoro kupiłeś Scenica taniej niż Kangura III Helios, to GRATULACJE !!! i wyrażam mój szczery podziwpochwal
sie jaki silnik jaki wypas......
i bardzo proszę o "namiary" na źródło tańszych niż Kangoo Scenicow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość