Cyp napisał(a):...szukam banku, firmy finansowej,którą może zaproponować dobry kredyt na auto dla firmy ewentualnie leasing dla auta z 2003. ...
Sprzedawcy różne rzeczy sobie wymyślająCyp napisał(a):Co do tych 85km to dziwne, bo autko z polski z 2004 jak podaje sprzedawca ma 85km ...
Cyp napisał(a):Co do tych 85km to dziwne, bo autko z polski z 2004 jak podaje sprzedawca ma 85km ...
A co do leasingu czy kredytu, to jednak chyba kredyt. Chodzi mi o maksymalne odliczenie vatu w tym roku. Tylko mam problem bo oferty kredytów samochodowych skierowane są dla osób fizycznych a nie dla firm. A leasing zaczyna się od 2004 i to tylko od dealerów. Jutro idę do swojego banku ale jaki mi babka powiedziała przez telefon ja kwalifikuj się pod zwykły kredyt z dowolnym wykorzystaniem a taki będzie oprocentowany w bz wbk w okolicach 11% ....
A z tym niemieckim autkiem to chyba wydam te parę stów i jak się handlarz zgodzi to podjadę do renaulta we wrocławiu. Tylko nadal nie wiem czy warto tej wersji 85km szukać i czy to tylko różnica w sofcie czy coś więcej.
Pozdr. Cyp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość