Dla ZaBsi - wcześniej pisałem o czasie domykania podawanym ze sterownika zamka i to jest zupełnie co innego niż czas domykania w module domykania . Oczywiście w większości modułów domykania jest możliwość ustawienia różnych czasów domykania , ale i tak jest zabezpieczenie przeciążeniowe i jeśli czas będzie zbyt długi , to i tak wyłączy przeciążeniowy jak domknie .
Dla Bogdan02 - no nieźle , nieźle , ale myślę , że chyba jednak tydzień za krótki ( coś wiem o tym , bo twój sterownik leży i czeka na swoją kolejkę - może jesienią

)
Co do kostki opisanej wcześniej - jest to jednak kostka sterownika otwieranego dachu ( na allegro widziałem wersję skoczka z szybrem,dachem rozsuwanym i klimą - ciekawe nie ????) Wg mnie przewody te skoro już są , to teoretycznie powinny iść do tyłu skoczka ( oczywiście trzeba sprawdzić ) i może jest lub będzie jakaś możliwość ich wykorzystania .
No to działaj , a jak już będzie tych 115 kuców to chwal się czym prędzej , może i ja dam się namówić , jak dobrze to będzie się sprawować to stadko ogierów .
Pozdrowionka
L-irek