rafalm1978 napisał(a):Normalnie nikt nie miał aparatu
lam3r napisał(a):Już raz próbowałem i jakoś odzewu nie było:-P
Downunder napisał(a):lam3r napisał(a):Już raz próbowałem i jakoś odzewu nie było:-P
bo to chyba ustalić konkretny termin , będzie niestety ciężko :|
lam3r napisał(a):Downunder napisał(a):lam3r napisał(a):Już raz próbowałem i jakoś odzewu nie było:-P
bo to chyba ustalić konkretny termin , będzie niestety ciężko
No dla mnie to super sprawa taki termin. Jest ustalony i układam sobie sprawy tak, aby te 3 godzinki w miesiącu mieć zarezerwowane. Nie widzę większego problemu - pomijam oczywiście wypadki losowe itp.
Downunder napisał(a):dobrze piszesz , ja też jestem za , tylko te wypadki losowe , mnie dawno nie było na spocie :idea: i myślałem że teraz się pojawię :) i byłoby super gdyby nie ...
wyjazd żony do Poznania ( a niech sobie jedzie z dzieciakami bym nawet pojechał ) , ale jak mi w szkole wyskoczyli ,że jest zebranie ( a ,,stara przed samym wyjazdem mnie poinformowała :twisted: ) to wyszło tak jak wyszło
lam3r napisał(a):Downunder napisał(a):dobrze piszesz , ja też jestem za , tylko te wypadki losowe , mnie dawno nie było na spociei myślałem że teraz się pojawię
i byłoby super gdyby nie ...
wyjazd żony do Poznania ( a niech sobie jedzie z dzieciakami bym nawet pojechał ) , ale jak mi w szkole wyskoczyli ,że jest zebranie ( a ,,stara przed samym wyjazdem mnie poinformowała) to wyszło tak jak wyszło
Na takie wypadki losowe to nawet "płynny" termin nie pomoże, a tylko więcej zamieszania:-) Zawsze jest ktoś, kto nie będzie mógł i już - samo życie, nie ma co się ścierać:-D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości