Ja kiedyś słyszałem jak gość modulował, wszystkim to bardzo przeszkadzało.
Na szczęście został namierzony. Już nie moduluje.
bogdan02 napisał(a):Norbi_Zgierz napisał(a):Masaccio napisał(a):Kanały łatwo się zmienia, bez przesady, groźniejsze jest trzymanie gruchy
Kiedy ja moduluje przez gruszkę to wiadomo trzymam ją w ręku ale kiedy moduluje mój korespondent to gruszkę mam odłożona na "widełkach".
Właśnie po to by skupić się na jeździe![]()
No niewiem jak Ty ale ja rozmawiam normalnie, czyli mówię do mikrofonu, nie muszę modulować za mnie robi to radio. Kiedyś nawet widziałem że gość z którym rozmawiałem też mówił do mikrofonu i też raczej nie modulował. Ale w sumie to ja się nie znam.
bogdan02 napisał(a):Norbi_Zgierz napisał(a):Masaccio napisał(a):Kanały łatwo się zmienia, bez przesady, groźniejsze jest trzymanie gruchy
Kiedy ja moduluje przez gruszkę to wiadomo trzymam ją w ręku ale kiedy moduluje mój korespondent to gruszkę mam odłożona na "widełkach".
Właśnie po to by skupić się na jeździe![]()
No niewiem jak Ty ale ja rozmawiam normalnie, czyli mówię do mikrofonu, nie muszę modulować za mnie robi to radio. Kiedyś nawet widziałem że gość z którym rozmawiałem też mówił do mikrofonu i też raczej nie modulował. Ale w sumie to ja się nie znam.
bogdan02 napisał(a):Pysia,pysia,pysia można nadal spotkać w całym kraju, niestety.
A ten "zniekształcony" to miał wadę wymowy czy rozregulowane lub uszkodzone radio?
ROBAK napisał(a):bogdan02 napisał(a):Pysia,pysia,pysia można nadal spotkać w całym kraju, niestety.
A ten "zniekształcony" to miał wadę wymowy czy rozregulowane lub uszkodzone radio?
Ostatnio dokucza nam "Koziołek Matołek"![]()
![]()
A że "PYSIA" słyszana jest w całym kraju to jest doprawdy niewiarygodne![]()
![]()
Powrót do Audio, CB, nawigacja, mobile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości