Dzień Dobrrrryyy

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Re: Dzień Dobrrrryyy

Postprzez panbaryla sobota, 27 grudnia 2008, 14:40

...samica ;D BTW, jak ceny serwisu ksztaltuja sie w Świętokrzyskim? Pomykam często do Starachowic, znasz jakis dobry/tani serwis w okolicy?
pzdr
panbaryla
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez ckkangoo poniedziałek, 29 grudnia 2008, 14:56

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeśli chodzi o ASO w Kielcach to mam wyrobione zdanie.
Najlepszy serwis jest u mojego kolegi Michała (jak jest w domu) facet urodził się z kluczem francuskim w rękach i do tej pory jakoś sobie radzi
Przykro mi to stwierdzić ale nie znam w Kielcach jakiegoś rozsądnego serwisu, zawsze coś nakombinują, a jak nie kombinuja to ceny mają jak w ASO albo i lepsze. Jest kilku dobrych mechaników którzy nie mają odwagi samemu coś uruchomić (bo to opłaty za ZUS, podatki itd ......) dłubią po godzinach w swoich garażach i wołają za to wmiarę rozsądne pieniądze ale faktury wystawić niechcą. Myślę że działa to wszędzie podobnie.
ckkangoo 1,5 dci zielone alize skrzydła nie klapa (znaczy się samica)
ckkangoo
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez marines081 poniedziałek, 29 grudnia 2008, 23:46

Witaj
Go ahead, make my day. :D
marines081
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez MZ_MZ niedziela, 4 stycznia 2009, 20:30

Witam i ja.
:mrgreen:
MZ
jest - Kangoo ...
był - Kangoo ...

Obrazek
MZ_MZ
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez panbaryla czwartek, 19 marca 2009, 10:13

ckkangoo napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeśli chodzi o ASO w Kielcach to mam wyrobione zdanie.
Najlepszy serwis jest u mojego kolegi Michała (jak jest w domu) facet urodził się z kluczem francuskim w rękach i do tej pory jakoś sobie radzi
Przykro mi to stwierdzić ale nie znam w Kielcach jakiegoś rozsądnego serwisu, zawsze coś nakombinują, a jak nie kombinuja to ceny mają jak w ASO albo i lepsze. Jest kilku dobrych mechaników którzy nie mają odwagi samemu coś uruchomić (bo to opłaty za ZUS, podatki itd ......) dłubią po godzinach w swoich garażach i wołają za to w miarę rozsądne pieniądze ale faktury wystawić niechcą. Myślę że działa to wszędzie podobnie.

Jak admin przeniesie to w bardziej odpowiednie miejsce to ok.

Wczoraj zrobiłem wymianę w moim RK 1,5 dci za komplet rozrząd, pompa wody, olej (lotos 5w40), filtr powietrza i oleju, z robotą zapłaciłem 790 zł więc polecam :D AUTOMIX (nie mylić z AUTOMAX bo to inne firmy i różnica spora) w Starachowicach http://www.zumi.pl/83312,Automix,Starac ... firma.html
To już kolejne auto które u nich serwisuję i mogę polecić z czystym sumieniem...
panbaryla
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia strona

Powrót do Jestem tu nowy