Cześć

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Re: Cześć

Postprzez Masaccio środa, 18 marca 2009, 16:04

sutsirhc napisał(a):Mumin.. co do zakupu to dokładnie jej wpadło w oczka to "małe" białe... wiec teraz nie ma przebacz.. ma wsiadac i jezdzic....
ja jedyne co miałem do gadania to to ze mam przygotowac dokumenty potrzebne do zakupu. Teraz zastanawiam się jak kangura ochrzcić .. poprzedni wozik nazywał sie "Trupek" (pancerwagen polo 1,0 rok produkcji 1990 na dodatek składak)
Jak macie jakies propozycje do nazwania torbacza to prosze bardzo .. jestem otwarty na propozycje.

Pamiętaj, że masz dziewczynkę :)
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Downunder piątek, 20 marca 2009, 19:46

Bardzo dobry rocznik :) silnik również :) za mocny ;) ;)

Cześć ,
Renault Kangoo 1.2 RNA 2000r 8V D7F 60KM żółty dziewczynka

Down under

Obrazek
Downunder
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Wracając do pancerwagena

Postprzez sutsirhc wtorek, 24 marca 2009, 23:32

"Trupek" prawdopodobnie jeszcze będzie jeździł.. i na dodatek będę go widział na drodze. :lol: desperatowi powiedziałem o wadach ale jeszcze był bardziej się podniecił na zakup. Jak by naprawdę gość go uruchomił to będę się zastanawiał czy pierw pojedzie silnik a po resztę podjedzie laweta czy odwrotnie. !!!UWAGA!!! zaglądajcie na drogach i uważajcie na czarne VW polo z kupą rys na lakierze :ugeek: :geek:
zahaczony 1.2 RN silnik D7F instalacja Tomasetto sterownik BINGO kupiony dla "maleństwa" na foto
sutsirhc
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Lucass środa, 25 marca 2009, 18:27

Będzie jeeeeździł ;)
Przynajmniej podszybie na pewno :lol: :twisted:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez Jarooozg środa, 25 marca 2009, 19:58

sutsirhc napisał(a):Mumin.. co do zakupu to dokładnie jej wpadło w oczka to "małe" białe... wiec teraz nie ma przebacz.. ma wsiadac i jezdzic....
ja jedyne co miałem do gadania to to ze mam przygotowac dokumenty potrzebne do zakupu. Teraz zastanawiam się jak kangura ochrzcić .. poprzedni wozik nazywał sie "Trupek" (pancerwagen polo 1,0 rok produkcji 1990 na dodatek składak)
Jak macie jakies propozycje do nazwania torbacza to prosze bardzo .. jestem otwarty na propozycje.

sutsirhc moja propozycja to ze względu na "maleństwo", które będzie nim m.in. podróżować - klasycznie Biały Kieł ;) No chyba, że to dziewczynka :shock: Acha no i zapomniałem... Witaj... :mrgreen:
Żółty Kangoor :) z motorem 1.5 dCi
Jarooozg
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Masaccio środa, 25 marca 2009, 20:03

Jarooozg napisał(a):

sutsirhc moja propozycja to ze względu na "maleństwo", które będzie nim m.in. podróżować - klasycznie Biały Kieł ;) No chyba, że to dziewczynka :shock: Acha no i zapomniałem... Witaj... :mrgreen:

Mi wygląda na dziewczynkę :)
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Jarooozg środa, 25 marca 2009, 20:20

Masaccio napisał(a):Mi wygląda na dziewczynkę :)

Cholera... to Biała Klica... :D :D :D
Żółty Kangoor :) z motorem 1.5 dCi
Jarooozg
Kangoojunior
Kangoojunior

Maleństwo

Postprzez sutsirhc sobota, 28 marca 2009, 11:43

To maleństwo jest pieskiem wabi się SETH .Zastanawiam się czy jak juz jesteśmy przy starożytnym egipcie to czy nie nazwac kangurki "Hathor" , tylko ona bardziej wolała koty.
zahaczony 1.2 RN silnik D7F instalacja Tomasetto sterownik BINGO kupiony dla "maleństwa" na foto
sutsirhc
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Poprzednia strona

Powrót do Jestem tu nowy