To czym hamujemy?dempsej napisał(a):Mam nowe tarcze. Mam nowe klocki.

To czym hamujemy?dempsej napisał(a):Mam nowe tarcze. Mam nowe klocki.
Bullitt napisał(a):
Daj sie przejechac![]()
Bullitt napisał(a):
Jestes przekonany?![]()
![]()
![]()
Bullitt napisał(a):
Jak to zaczyna![]()
dempsej napisał(a):
Wiem, ze jest pewnie taki moment, w ktorym sie je da poczuc, nie musisz udowadniac. Zreszta to tylko DS Performance, 2500 ...moze nastepnym razem. Przyjemnosci trzeba stopniowac ;]
dempsej napisał(a):Wczesniej jednak jezdzilem wolniej, bo śmigalem pontonem na wzburzonym mozu, a nie samochodem. Teraz wiecej przyczepnosci wola o wiecej mocy. Chociaz ze 30 konikow. Mysle sobie o dci 105, ale szkoda mi kaski ktora poszla na program w tym silniku...Gdybym mial oczywiscie kase na dCi 105 Yh. Moze po wakacjach ;]
Zastanawia mnie jeszcze ten poliuretan
Bullitt napisał(a):Zmien samochod i tyle. Nie ma innego rozwiazania
dempsej napisał(a):Conti PremiumContact 2 195/50/15 - na suchym daja rade, na mokrym.... jezdze z miesiac na nich, ale jeszcze deszczu nie widzialem![]()
![]()
dempsej napisał(a):Co do Wiz'a... domyslam sie.. bylo slychac juz jak dzwonil jaki jest zadowolony ;P
Wiz napisał(a):Tak w ramach ostrzezenia: uprasza sie o nie kupowanie tarcz Zimmermana, powodBardzo szybko ulegaja przegrzaniu.
Wiz napisał(a):Bullitt, Dempsej (bedzie wyjatkiem od powyzszej rady) nie spali tarczy, opony mu na to nie pozwola![]()
![]()
Wiz napisał(a):Dempseju, mozna byc radosnym z kilku powodowCzasami wystarczy widok spalonych tarcz KUMPLA, jak sobie pomyslisz jakie ma wydatki to odrazu zaczyna sie miska cieszyc
![]()
![]()
Wiz napisał(a):Bullitt po wymianie u mnie tarcz wyciagnal mnie na jazde testowo-docierajaca, niestety bylo wtedy tak fatalne cisnienie ze nie udalo sie osiagnac zamierzonych predkosci![]()
-Czy czesto pan hamuje lewa nogą?
-Nie, tylko w zakrętach
Bullitt napisał(a):Wiz napisał(a):Tak w ramach ostrzezenia: uprasza sie o nie kupowanie tarcz Zimmermana, powodBardzo szybko ulegaja przegrzaniu.
Bo trolle używają jakis dziwnych klocków...
Bullitt napisał(a):Wiz napisał(a):Dempseju, mozna byc radosnym z kilku powodowCzasami wystarczy widok spalonych tarcz KUMPLA, jak sobie pomyslisz jakie ma wydatki to odrazu zaczyna sie miska cieszyc
![]()
![]()
Jak sobie przypomnisz o ile te ZNACZNIE WIEKSZE tarcze sa tansze od Twoich to sie ja posmieje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość