Tarcze

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: Tarcze

Postprzez Lucass środa, 6 maja 2009, 17:54

dempsej napisał(a):Mam nowe tarcze. Mam nowe klocki.
To czym hamujemy? :mrgreen:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez dempsej środa, 6 maja 2009, 19:47

Bullitt napisał(a):
Daj sie przejechac :mrgreen:

Wiem, ze jest pewnie taki moment, w ktorym sie je da poczuc, nie musisz udowadniac :P. Zreszta to tylko DS Performance, 2500 ...moze nastepnym razem. Przyjemnosci trzeba stopniowac ;]

Bullitt napisał(a):
Jestes przekonany? :lol: :lol: :lol:

Tak. Przedtem sie nie dalo, teraz mozna probowac. Dalej potrzebna jest szpera.

Bullitt napisał(a):
Jak to zaczyna :?: :lol:

Wczesniej jednak jezdzilem wolniej, bo śmigalem pontonem na wzburzonym mozu, a nie samochodem :P. Teraz wiecej przyczepnosci wola o wiecej mocy. Chociaz ze 30 konikow. Mysle sobie o dci 105, ale szkoda mi kaski ktora poszla na program w tym silniku...Gdybym mial oczywiscie kase na dCi 105 Yh. Moze po wakacjach ;]
Zastanawia mnie jeszcze ten poliuretan :D
ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej
II Vice Kangoomistrz 2009

Postprzez Bullitt środa, 6 maja 2009, 20:06

dempsej napisał(a):
Wiem, ze jest pewnie taki moment, w ktorym sie je da poczuc, nie musisz udowadniac :P. Zreszta to tylko DS Performance, 2500 ...moze nastepnym razem. Przyjemnosci trzeba stopniowac ;]

Oj da sie poczuc :lol: Smierdzi :mrgreen: Dziwne, ze jeszcze nie doswiadczyles :lol:

dempsej napisał(a):Wczesniej jednak jezdzilem wolniej, bo śmigalem pontonem na wzburzonym mozu, a nie samochodem :P. Teraz wiecej przyczepnosci wola o wiecej mocy. Chociaz ze 30 konikow. Mysle sobie o dci 105, ale szkoda mi kaski ktora poszla na program w tym silniku...Gdybym mial oczywiscie kase na dCi 105 Yh. Moze po wakacjach ;]
Zastanawia mnie jeszcze ten poliuretan :D

Zmien samochod i tyle. Nie ma innego rozwiazania :lol:
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez dempsej środa, 6 maja 2009, 20:39

Bullitt napisał(a):Zmien samochod i tyle. Nie ma innego rozwiazania :lol:

Albo kup drugi ;]
Oba malo prawdopodobne.
ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej

Postprzez Bullitt środa, 6 maja 2009, 20:45

To musisz pogodzic sie z pewnymi wadami :lol: Teraz przez jakis czas bedziesz zadowolony, przesuna sie granice, a potem dolaczysz do grona sceptyków (wpisowe znasz:lol:)
Wiesz jak Wiz sie cieszy widząc przypalone tarcze :lol: :lol: :lol:

Jakie opony założyłeś?
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez dempsej czwartek, 7 maja 2009, 06:27

Conti PremiumContact 2 195/50/15 - na suchym daja rade, na mokrym.... jezdze z miesiac na nich, ale jeszcze deszczu nie widzialem :shock: :D
Co do Wiz'a... domyslam sie.. bylo slychac juz jak dzwonil jaki jest zadowolony ;P
ObrazekObrazek
dempsej

Postprzez Bullitt czwartek, 7 maja 2009, 06:40

dempsej napisał(a):Conti PremiumContact 2 195/50/15 - na suchym daja rade, na mokrym.... jezdze z miesiac na nich, ale jeszcze deszczu nie widzialem :shock: :D

Wczoraj padało :mrgreen: A jak daja rade, to znaczy ze za wolno było :mrgreen:

dempsej napisał(a):Co do Wiz'a... domyslam sie.. bylo slychac juz jak dzwonil jaki jest zadowolony ;P

Nie wiem czemu go tak moje tarcze ucieszyły :mrgreen: A teraz mam i w Kangoorku do wymiany. Moze jakieś polecicie? :lol: W końcu to wątek o tarczach.
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez Wiz czwartek, 7 maja 2009, 12:10

Tak w ramach ostrzezenia: uprasza sie o nie kupowanie tarcz Zimmermana, powod :?: Bardzo szybko ulegaja przegrzaniu.
Bullitt, Dempsej (bedzie wyjatkiem od powyzszej rady) nie spali tarczy, opony mu na to nie pozwola :lol: :lol:

Dempseju, mozna byc radosnym z kilku powodow ;) Czasami wystarczy widok spalonych tarcz KUMPLA, jak sobie pomyslisz jakie ma wydatki to odrazu zaczyna sie miska cieszyc :lol: :lol:
Bullitt po wymianie u mnie tarcz wyciagnal mnie na jazde testowo-docierajaca, niestety bylo wtedy tak fatalne cisnienie ze nie udalo sie osiagnac zamierzonych predkosci 8-)
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez Bullitt czwartek, 7 maja 2009, 12:26

Wiz napisał(a):Tak w ramach ostrzezenia: uprasza sie o nie kupowanie tarcz Zimmermana, powod :?: Bardzo szybko ulegaja przegrzaniu.

Bo trolle używają jakis dziwnych klocków...

Wiz napisał(a):Bullitt, Dempsej (bedzie wyjatkiem od powyzszej rady) nie spali tarczy, opony mu na to nie pozwola :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: (eeeeeee za malo emotek mogacych wyrazic radosc) Moze mu sie udac. Znam pewna pania co na nie najlepszych oponach zajechala sporo drozsze tarcze :mrgreen: A Dempsey nie wyraża checi spotowania w celu przegrzania tarcz :lol: :lol: :lol:

Wiz napisał(a):Dempseju, mozna byc radosnym z kilku powodow ;) Czasami wystarczy widok spalonych tarcz KUMPLA, jak sobie pomyslisz jakie ma wydatki to odrazu zaczyna sie miska cieszyc :lol: :lol:

Jak sobie przypomnisz o ile te ZNACZNIE WIEKSZE tarcze sa tansze od Twoich to sie ja posmieje :mrgreen:

Wiz napisał(a):Bullitt po wymianie u mnie tarcz wyciagnal mnie na jazde testowo-docierajaca, niestety bylo wtedy tak fatalne cisnienie ze nie udalo sie osiagnac zamierzonych predkosci 8-)

-Czy czesto pan hamuje lewa nogą?
-Nie, tylko w zakrętach
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez Wiz czwartek, 7 maja 2009, 12:38

Bullitt napisał(a):
Wiz napisał(a):Tak w ramach ostrzezenia: uprasza sie o nie kupowanie tarcz Zimmermana, powod :?: Bardzo szybko ulegaja przegrzaniu.

Bo trolle używają jakis dziwnych klocków...

Ja mysle ze to ma cos wspolnego z rozmiarem stopy 8-) Duza noga - duzy nacisk :lol: :lol:

Bullitt napisał(a):
Wiz napisał(a):Dempseju, mozna byc radosnym z kilku powodow ;) Czasami wystarczy widok spalonych tarcz KUMPLA, jak sobie pomyslisz jakie ma wydatki to odrazu zaczyna sie miska cieszyc :lol: :lol:

Jak sobie przypomnisz o ile te ZNACZNIE WIEKSZE tarcze sa tansze od Twoich to sie ja posmieje :mrgreen:

To juz jest przyslowiowe bicie po jajach :| :|

A apropo tarcz dla Ciebie to moze takie :?: Nawet moge przyjechac i cie wspierac podczas wymiany, tylko kiedy bysmy skonczyli :lol: :lol:
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pytam