Co do przeniesienia spotu na Dolinę 3 Stawów jestem za! Można spotkać sie pod GoSportem a potem przejechać na parking na Dolinie No tak Mumin sprostowanie czego ile było jest konieczne
Dotarł, dotarł tylko w związku z pakowaniem i ogólnymi przygotowaniami do wyjazdu nie miła czasu na kompa. Ja również dziękuję za spota, a miejsce fajne i można je (przynajmniej na okres ciepłego klimatu i jasnych popołudni) rzeczywiście wykorzystywać częściej.
Mam nadzieje ze bedzie Mumin, inaczej ekipa FAKT'u bedzie zawiedziona, bo nie beda mieli sensacyjnego materialu na pierwsza strone: "Brutalne morderstwo w Dolinie 3 Stawow" P.S. Pasilby mi raczej przyszly tydzien
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT
Wiec spotykamy sie 8.07 Przywioze jakas kielbase (dobra) i ostry noz na Mumina O krupniokach mozecie zapomniec Rarytas tylko ZLOTOWY, moze to Was wreszcie skusi do przyjazdu
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT