Panowie mam problem z autem służbowym, nie działa klima jest dziura w chłodnicy więc szukam nowej i po telefonie do serwisu okazało sie że mam chłodnice podwójną czyli dwie zespawane (w skrócie) ze sobą i w żadnej firmie co sie zajmuje klimatyzacjami i sprzedaje nikt nie jest w stanie mi pomóc :/ a serwis życzy sobie 1600 zł ma ktos dojście gdziej gdzie mogę taka kupic ewentualnie może da sie kupić jakąć inną tańszą bo pełno takich na allegro i zaadoptować. Pomóżcie bo lato się zaraz skończy a pot to mi po dupie leci auto to 1.5 dCi 2004 rok
dzis byłem u fachowców od klimatyzacji i niestety przeróbka może kosztowac więcej niż nowa chłodnica w serwisie :/ więc pozostaje szukać używki, ma ktoś namiary na jakieś sprawdzone osoby handlujące częściami bo na allegro znalazłem dwie chłodnice tylko cholera wie czy nie będą dziurawe :/ ?
A może po prostu da się naprawić (pospawać)? Jeżeli dziura nie jest za duża to może się udać. Tylko nie pytaj speców od klimy bo powiedzą, że się nie da licząc na wyższe koszty roboty. Poszukaj zakładu naprawiającego chłodnice
no właśnie mam fajnych speców od klimatyzacji i powiedzieli że jest przegnita na dole chociaż ja nic takiego nie widze a po górke raczej mnie nie ładuja bo oni nie maja takiej chłodnicy jak moja i powiedzieli że zostaje mi serwis :/