Czy to źle?

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez xyz sobota, 9 kwietnia 2005, 15:25

Od teraz już nieomylny < \";)\" > zuwik napisał(a): Za to Ty xyz czem prędzej do "Jestem tu nowy" i się przedstawiać, bo inaczej nie wybaczymy :lol: :wink:

Nie "Jestem tu nowy" bo jak wskazuje data mojej rejestracji już od jakiegoś czasu obserwuję co się tutaj dzieje. :wink: Musze przyznać, że atmosfera na forum jest jak najbardziej rodzinna i dlatego tak chętnie tu zaglądam, by czytać Wasze posty. :) Nawet pomimo małych nieporozumień umiecie sobie podać rękę (a to cenię u ludzi, bo każdy jest inny i naturale są konfilty czy nieporozumienia, ale liczy się przecież to, że umiemy sobie powiedzieć przepraszam i przebaczyć). Nie wiem skąd bierze się ta miła aura, ale aż Wam wszytskim zazdroszczę... Niestety nie bardzo znam się na samochodach i dlatego jestem tylko "obserwatorem". Miło byłoby poznać Was wszytskich i uczestniczyć w Wasych spotkaniach...
Póki co pozdrawiam wszytskich serdecznie i życze duuuuuużo uśmiechu na każdy dzionek, niech Wam słonko co dzień świeci, gdziekolwiek jesteście :!: :wink: :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez zuwik sobota, 9 kwietnia 2005, 16:00

No Ty żartujesz, prawda? Powiedz że żartujesz... Musisz żartować :lol: Przecież tu nie ma samych specjalistów, a klub tworzą właśnie te bezinteresowne rozmowy :!: Zresztą sam popatrz co pisze pod moimi pięcioma kangoorkami: nie kangoomechanik, kangoospecjalista, a kangoomaniak. Tu liczy się miłość do Kangoorka, tylko i wyłącznie :) Zresztą jeden z najaktywniejszych klubowiczów, sorry najaktywniejszy - Rafał długi czas wogóle Kangoorka nie miał :idea: Także powtarzam jeszcze raz: zamiast zazdrościć po prostu dołącz. Zresztą już dołączyłeś, a wypada się przywitać. Jak mój drugi apel nie pomoże :x zaprowadzimy za rączkę :wink:
P.S. Ja też się nie znam na samochodach, ja tylko powtarzam rzeczy które mi mówili :P :wink: :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Wiz sobota, 9 kwietnia 2005, 16:13

To moze najwyzszy czas zmienic ksywke z "zuwika" na "PAPUGA" :twisted: :?: :?:
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez jon104 sobota, 9 kwietnia 2005, 16:45

zuwik napisał(a):A ja tam marzę o Dodge RAMie 3500(starszej wersji), czyli:

Czyli, ja biorę zabawki i ide na swoje podwórko bo chyba pomyliłem kluby :cry:
Mogę jeszcze Rafała zrozumieć bo Kangoo 4x4 to jest to, a Traffic - też rodzina, ale reszta :oops: BE :?
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez mobarski sobota, 9 kwietnia 2005, 18:39

Nieporozumienia???? Jakie nieporozumienia????? O czym ten facet mówi. MY i NIEPOROZUMIENIA???? On chyba pomylił fora :D :D :D :D :D
Maciek
mobarski
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez xyz sobota, 9 kwietnia 2005, 21:34

mobarski napisał(a):Nieporozumienia???? Jakie nieporozumienia????? O czym ten facet mówi. MY i NIEPOROZUMIENIA???? On chyba pomylił fora :D :D :D :D :D

Rozumię że to nie do mnie? 8)
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez mobarski sobota, 9 kwietnia 2005, 21:40

Ależ owszem. My tu wymieniamy poglądy, a nie spieramy się. A tak na poważnie to naprawdę lepszego grona na forum to dawno nie spotkałem. Pozdrawiam Wszystkich a Ty XYZ nie gniewaj się za ten mały żarcik. :D :D
Maciek
mobarski
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik niedziela, 10 kwietnia 2005, 00:12

jon104 napisał(a):
zuwik napisał(a):A ja tam marzę o Dodge RAMie 3500(starszej wersji), czyli:

Czyli, ja biorę zabawki i ide na swoje podwórko bo chyba pomyliłem kluby :cry:
Mogę jeszcze Rafała zrozumieć bo Kangoo 4x4 to jest to, a Traffic - też rodzina, ale reszta :oops: BE :?
Hehe, reszta be, ale cytat ode mnie :) dzięki :wink: Janusz co jak co, ale jak będę miał kiedyś RAMa, to będzie stał na podjeździe razem z Kangoorkiem. RAM mnie fascynuje, jest potężny i niezniszczalny. A Kangoo? Brakuje mi mocy, plastiki trzeszczą, na zakrętach się gnie, kierownica ciężko chodzi, ale go KOCHAM i nigdy nie przestanę :!: A Ty powinieneś o tym akurat dobrze wiedzieć :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez branio niedziela, 10 kwietnia 2005, 07:32

Oczywiście, my się tutaj nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy!Ja sam zresztą napisałem że zwierzak to brzydal,ale fajny i nawet ludziska mnie nie zlinczowali.Dzięki Wam za to.
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez xyz niedziela, 10 kwietnia 2005, 10:43

mobarski napisał(a):...a Ty XYZ nie gniewaj się za ten mały żarcik. :D :D

Nie gniewam się :) tylko zaszło małe nieporozumienie, ale może z czasem się wyjaśni... ;)
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne