jak już gdzieś pisałem od pół roku byłem biernym obserwatorem tej stronki i sienaczytałem tego i owego

rajder napisał(a):Witaj MK...............
Jasne, nie popadajmy w paranoję... Bo to prawda. Japońscvy inżynierowie stomatologii wymyślili maść bazując na miksturach szamanów afrykańskich wiosek (to nie są żartyrajder napisał(a):SW nie popadajmy w paranoję,to że raport dekry robią niemcy to nie znaczy od razu że faworyzują swoje marki
I właśnie dlatego co napiszą, to jest uznawane za wiarygodne. Teń świat jest bardziej skomplikowany niż renoma-dobre, brak renomy-niedobre. Odnośnie krytyki: nigdy nie uważałem Kangoo za ideał, fascynuje mnie motoryzacja odkąd skończyłem lat 6 i autami moich marzeń są Dodge RAM, ClioV6 i Porsche 911. Ale to nie znaczy, że Kangoora nie kocham, bo to ON (a nie tamte) nigdy mnie nie zawiódł, nawet jak się z nim przeprowadzałem. I nigdy nie powiem, że przeszkadzają mi w nim stukające plastiki (po 7 latach mogą) i śrubki (które można zaopatrzyć w gumowe podkładki i podokręcać, w innych autach tak wyciszyć się nie da). Na wszystko patrzy się przez pryzmat eksploatacji. To co dla Ciebie jest minusem, dla mnie plusem. I tak będzie zawsze. Nie wiem czy jest na forum ktoś kto o tym nie wie. Piszesz o ostrej wymianie zdań po uzasadnionej krytyce Kangoora. Powiedz gdzie (nie ze zgryźliwości, ciekawi mnie to po prostu)dekra to jest zbyt poważna firma uznawana na całym świecie
To co dla Ciebie jest minusem, dla mnie plusem
Chodziło mi akurat o to, że śrubki są na wierzchu. Dla mnie to duży plus. Widocznie jednak masz podejście renoma-dobre, brak renomy-niedobre
Już pisałem, że wiem, że plastiki trzeszczą, wiem że ma wady, wiem że nie jest ideałem, a tu znowu... Tak do niczego nie dojdziemy. A zdenerwowałem się, jak już pisałem (cholera zresztą wie w którym poście, bo się pogubiłemJeślinie wierzysz w to co napisałem to Ci moge przewieżć a zobaczysz że nie bujam.
Nie ja to powiedziałemrajder napisał(a):Generalnie chodzi o wykończenie czyli źle spasowane plastiki na beznadziejnych nieosłoniętych niczym śrubach które nadzwyczajnie w świecie trzeszczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości