Witam, witam

Co do autka fiXXera to mi też się bardzo podoba, w życiu bym nie wpadła na to, że można tak przerobić kangurka

Ale on raczej w czerwonym kolorze niż w różu

Byliśmy właśnie z rodzinką na feriach i tam zawitaliśmy do mechanika, do naprawy był zamek centralny, podnoszenie elektryczne prawej szyby i inne takie.
Zamek naprawiony, immobiliser ponoć wymontowany już był jakiś czas temu - to tłumaczy migającą czerwoną diodę koło wskaźnika temperatury płynu chłodzącego. Cały czas podczas jazdy świeci mi się też pomarańczowa ikona silnika, po podłączeniu do komputera mechanik stwierdził, że nie wie czemu się świeci a właścicielka zaproponowała kupno nowego komputera i własnoręczne zamontowanie bo "to wystarczy tylko dokręcić 4 śruby".
Ale mam nowe wycieraczki przednie z boscha

Mam kilka pytań do was, jak rozpoznać "płeć" kangurka?

Piszecie o samicach i samcach a ja nie mam pojęcia o co chodzi i już nazwałam swoje autko Tadziu a jak to kobieta?????

Zamontowałam też mu złote kołpaki -nie wiem co mnie podkusiło, na ścianie ładnie wyglądały. Mąż się śmieje, że Tadziu ma złote zęby

Do czerwonego to w ogóle nie pasuje :/
Jutro jedziemy z mężem na gruntowne czyszczenie środka.
Muszę też zakupić prawe lusterko bo jest popękane. Chciałabym też wymienić ten cały kokpit - mam ciemny szary a chciałabym taki jaśniejszy - jest to możliwe? Poza tym muszę kupić pokrowce na siedzenia bo te stare wołają o pomstę do nieba.
Mam masę pytań do was i nie śmiejcie się ze mnie ale w tym temacie jestem zupełnym laikiem co mnie bardzo wkurza, bo pomysłów mam masę, gorzej z wykonaniem

Pozdrawiam