Witam,
wczoraj zamocowałem hak, ten rudy właśnie tzn. z rudy za 250+17 montaż prościutki, oprócz kluczy 17 i 19 trzeba jeszcze zaopatrzyć się w wiertła 12,5 i 17,5, jakieś grubsze podkładki (dałem większe nakrętki) i dłuższe śruby do mocowania uchwytu tłumika, bez tego na wybojach
miałbym grzechotnika nie kangoora. Jednak nie wyobrażam sobie tego montażu bez dostępu do kanału, lewarki wg mnie nie wchodzą w grę ponieważ trzeba dużo siły włożyć w wiercenie otworów i auto mogło by nich spaść.
Pojechałem jednak do serwisu coby mi gniazdo założyli i nie czepiali się później bo kangoorek na gwarancji. Na szczęście doszedłem do porozumienia z kierownikiem serwisu że nie będzie się czepiał samoróbki, ponieważ nie może to mieć żadnego wpływu na instalację samochodu, w najgorszym wypadku spalę bezpiecznik, a w najlepszym pomylę światła stopu z kierunkowskazami

Był skory do porozumień ponieważ i tak nie mógł mi tego zrobić ponieważ byli zawaleni zleceniami.
I tu potrzebuję pomocy... w którym miejscu dostać się do interesującej mnie wiązki przewodów.
pozdrowionka