Zlot 2005 - Grotniki (3-5.06)

Informacje na temat organizacji i przebiegu Zlotów Ogólnopolskich KKP

Re: ok, ok...

Postprzez yasak środa, 11 maja 2005, 14:38

Jest podobna nalepka czy znaczek do naszej klubowej ( dziecko na pokładzie ) Adik ma taką ( patrz galeria ) tylko jego jest duża. Sam parę razy cieszyłem się że spotkałem klubowicza a to tymczasem dziecko na pokładzie.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
TYP MĘSKI
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez AdiK środa, 11 maja 2005, 15:20

zuwik napisał(a):
loocky napisał(a):
Myślę, że można by napisać do kalendarium turbowidza w TVN TURBO. Jest to za darmo, a zawsze da znać innym kangoomaniakom o zlocie.
No nie wiem, jeszcze nam z kamerą wpadną i sfilmują libację :wink: Poza tym nie przesadzajmy - ktoś się napali, przyjedzie i zobaczy 15 ekip "starych znajomych" przy grillu, to chyba mały przerost formy. No ale może inni mają inne zdanie? Czekamy na opinie :wink:

też o tym myslałem i jeszcze w którejś gazecie umieszczają jnformację o zlotach , może to by przyciągnęło pare Kangurków
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

zlot

Postprzez Jaro_Krakow środa, 11 maja 2005, 15:27

ja mam przyklejone info na tylnej szybie w kangórze; ze ogolpolski zlot renault gangoo i gdzie i kiedy , wkleilem do tego zoltego kagorka , rzuca sie w oczy jak ktos za mna jedzie.
Jaro_Krakow 1.5 dCi 80KM
Jaro_Krakow
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez zuwik środa, 11 maja 2005, 15:58

No proszę :) Kiedyś jak chciałem zachęcić do akcji machania wszyscy olali, straciłem wiarę w takie akcje a tu... werbunek pełną gębą :D Super, tak trzymać :!: :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez loocky sobota, 14 maja 2005, 10:45

Mogę już oficialnie ogłosić, iż moja załoga nie przyjedzie na zlot. Otóż w dniach 4/5 czerwca organizujemy szkolną paczką popijawę na zakończenie szkoły.

P.S. Zdjęć z imprezy do galerii nie wyślę, bo wiem co się tam będzie działo i jakbym je wysłał to chyba nikt nie chciałby mnie znać.
:wink:
loocky
Kangoogaduła
Kangoogaduła

zlot

Postprzez Jaro_Krakow sobota, 14 maja 2005, 10:56

???????????? widze ze 3-5.06 to janpopularniejszy łykend w roku na spotkania domowe itp a na zlot " najbardziej nieodpowiedzni"????????????????
Jaro_Krakow 1.5 dCi 80KM
Jaro_Krakow
Kangoojunior
Kangoojunior

Re: zlot

Postprzez yasak środa, 18 maja 2005, 10:03

Szanowny Szamanie!
Czy już wiadomo coś o ilości Kangoorów na zlocie , bo czytając posty wiecej osób deklaruje nie przyjechać.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
TYP MĘSKI
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Spotkanie w Grotnikach

Postprzez andami czwartek, 19 maja 2005, 20:14

Witam wszystkich mniej i bardziej zakręconych na punkcie swoich kangurów. Jest to mój pierwszy post na tym forum, tak więc wybaczcie, jeśli zrobiłem coś nie tak jak należy. Ponieważ mieszkam w Łodzi, mam do Grotnik zaledwie kilka kangurzych skoków. Wprawdzie nie dokonałem wcześniej rezerwacji, ale i tak podskoczę. W przyszłym tygodniu zabieram się do zbudowania campingboxu w moim kangurze, jak mi się wszystko dobrze uda, to będę miał spanko dla dwóch osób ze sobą. Mam pytanko, czy zabiera ktoś może rowery ze sobą?
andami
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Rafal czwartek, 19 maja 2005, 20:31

Sznowny Yasaku: o ile mnie sie nie pomylilo to jest 12 chytnych kangoorow! wiec liczba calkiem wystarczająca!!!

Tak przy okzji, wszyscy chetni ktorzy nie potwierdzili checi przyjazdu na zlot wplacajac zaliczki na noclegi -prosze o kontkat, bo widze ze dyskusja jak zwykle jest, ale nie na temat. Powoli meczy mnie to: pisze zeby chetni wypowiedzieli sie czy maja ochote na paintball, a tam odzywa sie nie proszony koles ktory chcial tylko obrzydzic farbiana zabawe, a nawet nie zadeklarowal sie na przyjazd. Prosba: Ja ktos chce zrobic cos tworczego to niech robi , a jak poplesc bzdury to.....
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Rafal czwartek, 19 maja 2005, 20:35

Andami: milo mi powitac kolejnego kangoomaniaka. Zapraszam na "jestem tu nowy" do przedstawienia sie i swojego kangoora. Jezeli chodzi o zlot to serdecznie zapraszamy, tylko musisz powiedziec czy i kiedy przyjedziesz, zeby nie bylo tzw "burdelu" i zeby nas nie pognali z tego osrodka.
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty Ogólnopolskie