Witam ,podepnę się pod temacik ze swoją prośbą,mianowicie proszę o uwagi na temat tego egzemplarza
http://otomoto.pl/oferta/renault-kangoo ... 7e6d8c9c5c Raczej na pewno go wezmę bo jadę po niego kawał drogi (ok 500 km)i bez autka nie chce wracać a w mojej okolicy ciężko coś konkretnego znaleźć .
Karoseria na fotach wygląda w miarę ale to wiadomo w dużym stopniu zależy od talentu fotograficznego robiącego foty

.
Wyposażenie jest ok rocznik również.
Po rozmowie ze sprzedającym auto przyjechało na lawecie bo uszkodzona była tylna belka którą zregenerował (jak nie wiem, auto jeździ),wymienił sprzęgło bo ślizgało ,zarzeka sie że nie było na pewno malowane i uszkodzone,silnik pali "elegancko". Mnie zastanawiają następujące sprawy:
1.Belka i sprzęgło przy przebiegu 220k czy mogła paść.
2. ilość płynu chłodniczego w zbiorniczku wyrównawczym ,wydaje mi sie że jest go za dużo (przedmuchy do ukł. chłodz.) ???
Wiem że przez neta ciężko coś zdiagnozować ale może czujne oko znawców coś wyłapie bo na zbadanie na miejscu to już raczej czasu nie ma.
Może ktoś z okolic Wrocław -Poznań wie o jakimś egzemplarzu do sprzedania to jak tego nie wezmę to w drodze powrotnej mogłbym oblukac i ewentualnie kupić co by pusto nie wracać.
pozdrawiam
pp.
Renault Kangoo 1.2 16V 2003r.
Fiat Ulysse 2.0 16 V 2000r.
Fiat Barchett Riviera 1.8 16V 2000r.