WIELKA ORKIESTRA JURKA OWSIAKA I KANGOO KLUB????

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez czerja sobota, 22 października 2005, 06:37

zuwik - proste pytanie - co powie ktoś kto zagląda rzadko na nasz forum i zobaczy że lider w pisaniu postów tylko marudzi że nie uda sie ze nie ma co się ośmieszać?co?więc przestan wypisywać bzdury,bo tylko raz napisałeś owszem że ci sie pomysł podoba(z kontem)ale cały czas poza tym widzisz wszystko na czarno!i jeżeli najbardziej wpływowi ludzie mają sceptyczne podejście to co mają powiedzieć inni?była by to pierwsza akcja z owsiakiem i od czegoś trzeba zacząć!na następny rok by sie poprawiło a jak by jeszcze było opisane na stronie i inni przeczytali by i widzieli że sie udało napewno niektórzy by pomogli!czy to takie trudne?ale przepraszam bo jest jeszcze najważniejsza sprawa że do pomocy harytatywnej nie można zmuszać!!!i choćby nie wiem jak by się akcja powiodła ktoś kto nie chce nie zachęcimy go oboje niczym!ale myśl pozytywnie to pomaga!poza tym obniż swoje ambicje bo nie musimy wpłacić miliona ani wylicytować serduszka z numerem jeden!choć trochę pomóc.....
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez czerja sobota, 22 października 2005, 20:49

póżny wieczór więc mam więcej czasu więc po koleji...
widziałem to tak przez miesiące pażdziernik i listopad i grudzień odkładasz po 10pln(kwotę wstaw sobie sam jaką chcesz) i na koniec grudnia masz 30pln,teraz na początku stycznia wpłacasz na konto(i tu pewnie największa trudność z tym kontem ale myślę że nie jest to niemożliwe)eliksirem i w ciągu 24 godzin jest na wspólnym koncie,myślę że wpłaci ok.50 osób więc mamy 1500pln!to nie jest dużo ale i nie mało,osoba wpłacająca wszystko na konto WOŚP skanuje dowód wpłaty na którym wpisuje dane wpłacającego a więc KKP oraz adres e-mail wprowadza na naszą stronę i my wszyscy mamy potwierdzenie(może być na stronie głównej)i myślę że wcześniej czy póżniej ktoś z owsiaka podziękuje nam na naszej stronie i mamy początek i gwarantuję ci że za rok już nie będzie problemu wpłat!czy to takie trudne?czekam na konkretne argumenty! :D (myślę że warto spróbować a ocenimy potem!)
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez rustyred sobota, 22 października 2005, 21:13

Błagam. Strata czasu (nie, Zuwik?). Ja dam 30 albo 100 albo więcej (Bóg daj) jako JA; ale MY jako KKP, przepraszam kogo obrażę, przypominamy totalnie jałowe i uroczo soczyste oraz jadowite rozmowy w sprawie koalicji. Lepiej by było to stukanie w klawisze zamienić choćby na prąd elektryczny.
Pozdrawiam wszystkich,
oponentów zapraszam do dyskusji..
rustyred - Radek
(kiedyś miał Kangura)
rustyred
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik sobota, 22 października 2005, 23:48

czerja napisał(a):zuwik - proste pytanie - co powie ktoś kto zagląda rzadko na nasz forum i zobaczy że lider w pisaniu postów tylko marudzi że nie uda sie ze nie ma co się ośmieszać?co?więc przestan wypisywać bzdury,bo tylko raz napisałeś owszem że ci sie pomysł podoba(z kontem)ale cały czas poza tym widzisz wszystko na czarno!i jeżeli najbardziej wpływowi ludzie mają sceptyczne podejście to co mają powiedzieć inni?
Czerja - jedno pytanie, jezzce prostsze: co ja widzę na czarno? Cytaty, jak takiś dociekliwy. Mówiłem tylko że nie uzbieramy 130 skoczków. Wątpisz? Próbuj!
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez czerja niedziela, 23 października 2005, 21:16

zuwik nie czytasz postów!!!
coś ty się czepił tych 130?to już wiemy że nie wypali a teraz rozmawiamy o koncie! 8O
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez czerja niedziela, 23 października 2005, 21:35

oczywiście istnieje jeszcze wyjście że każdy pomaga jak uważa a ja z zuwikiem umawiam się że zbieramy na wspomnianą flaszkę i umawiamy się kiedy wypić! :D (oczywiście na priva) :D
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik niedziela, 23 października 2005, 23:39

czerja napisał(a):zuwik nie czytasz postów!!!
Ja? Więc powtórzę pytanie, troche bardziej wyoślając co też ten żuwik przed chwilą powiedział: co oprócz zbierania 130 skoczków widzę na czarno? Ale nie odpowiadaj, bo ręczę, że to było jedyne. Tobie chyba tak naprawdę o tą flaszkę chodzi i szukasz coraz mocniejszych pretekstów, co? :lol: :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Mona poniedziałek, 24 października 2005, 08:59

nie wnikam w dyskusje personalne, dawno mnie nie było, ale chętnie dołączymy się do inicjatywy klubu - czy w zbieraniu na konto, czy w pomocy WOŚP w ogóle.
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez alchemiczny poniedziałek, 24 października 2005, 09:20

Panowie, nie mialem wczesniej czasu ale teraz odpisuje.
Niestety to co sire stalo ni ebylo moim zamiarem czyli wywolanie dosc ostrej dyskusji i podzial na sceptykow oraz etuzjastow tego pomyslu,
podrzuciłem pomysł nie bardzo wypalil ale jego wariacja czyli zbiranie na konto kaski i jej wplata na WOSP jest ok i sam chetnie sie doloze.

POwtorze propozycje aby kasa przeszla przez KORABLA jesli on sie zgodzi, był skarbnikiem przy naklejkach i wszytko bylo ok wiec chyba nie bedzie zastzrezen.

Koresponduje mailowo WOSP co ciekawe oni tez uzywaja KANGOORKOW :)
nawet padla propozycja wlaczenia ich do klubu mysle ze to nastąpi wkrotce.

Dziekuje wszytkim za zinteresowanie pomyslem, ale chyba bezpieczniej bedzie jesli kazdy bedzie robil cos na wlasna reke indywidualnie, przynajmniej ja mam taki zamiar.

Ta dyskusja pokazala mi w zasadzie jedno ze nie ma zadnej opieki nad strona ( prosilem kilkakrotnie o kontakt z adminem) i ze przy obecnym poziomie organizacyjnym ciezkko jest nam sie zebrac razem, uwazam zeby czerpac pelna satysfakcje z klubu nalezy zrobic tu porzadek ze "martwymi duszami" ....

Zuwik- sam jestem uzytkownikiem firmowego kangoora i nie wszedlem na strona aby szukac inf nt mechaniki czy temu podobnych a z uwagi na to ze lubi eto autko i szukalem informacji o innych takich sympatykach Kangoo. Co przeczy Twojej teorii ze wiekszosc martwych dusz to uzytkownicy firmowych kangoorowi chca tylko dobrac sire do torby...

POzdrawiam
Alchemiczny
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez kavka poniedziałek, 24 października 2005, 12:23

nie wszedlem na strona aby szukac inf nt mechaniki czy temu podobnych a z uwagi na to ze lubi eto autko i szukalem informacji o innych takich sympatykach Kangoo

No to podobnie jak ja . Ja poprostu lubie żeby nie powiedzieć kocham to autko :lol: :wink:
uwazam zeby czerpac pelna satysfakcje z klubu nalezy zrobic tu porzadek ze "martwymi duszami" ....

Święta racja . Trzeba zrobić segregacje i porządki .
A co do WOŚP to narazie obserwuje sytuację , ale tak jak powiedziałem wcześniejmoge pieniążki wpłacić na konto .
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły