Czerja - jedno pytanie, jezzce prostsze: co ja widzę na czarno? Cytaty, jak takiś dociekliwy. Mówiłem tylko że nie uzbieramy 130 skoczków. Wątpisz? Próbuj!czerja napisał(a):zuwik - proste pytanie - co powie ktoś kto zagląda rzadko na nasz forum i zobaczy że lider w pisaniu postów tylko marudzi że nie uda sie ze nie ma co się ośmieszać?co?więc przestan wypisywać bzdury,bo tylko raz napisałeś owszem że ci sie pomysł podoba(z kontem)ale cały czas poza tym widzisz wszystko na czarno!i jeżeli najbardziej wpływowi ludzie mają sceptyczne podejście to co mają powiedzieć inni?
Ja? Więc powtórzę pytanie, troche bardziej wyoślając co też ten żuwik przed chwilą powiedział: co oprócz zbierania 130 skoczków widzę na czarno? Ale nie odpowiadaj, bo ręczę, że to było jedyne. Tobie chyba tak naprawdę o tą flaszkę chodzi i szukasz coraz mocniejszych pretekstów, co?czerja napisał(a):zuwik nie czytasz postów!!!
nie wszedlem na strona aby szukac inf nt mechaniki czy temu podobnych a z uwagi na to ze lubi eto autko i szukalem informacji o innych takich sympatykach Kangoo
uwazam zeby czerpac pelna satysfakcje z klubu nalezy zrobic tu porzadek ze "martwymi duszami" ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości