Po pierwsze - klikaj opcję odpowiedz, a nie nowy temat. Po drugie - nikogo nie obraziłem, stwierdzam fakty. Po trzecie - o czystości nie ja pisałem. Po czwarte - skąd wiesz jaki czysty jest mój Kangoor? Po piąte - jak chcesz mocniejsze żarówki do reflektorów bo słabo widzisz we mgle to z całym szacunkiem, ale chyba mgły nie widziałeś. Sam piszesz głópoty, a masz czelność na mnie wyskakiwaćtomekb napisał(a):jak się ma dobże ustawione swiatła to nie trzeba nikogo oślepiać a że mieszkam na północy kraju i tam są straszne mgły bo do morza mam tylmo20 km. a chalogeny kangór ma do kitu dlatego pomyślałem o żarówkach większej mocy a co do czystości świateł i szyb w samochodzie to życzę panu żeby pana samochód wyglądał tak czysto jak mój przez cały rok a obrażanie i pisanie głópot na ogół forum uważam nieco przesadzone prawda z pow. tomasz .b
branio napisał(a):I termę zdał,kurcze...
Jak pole uprawne na wiosnękerry napisał(a):Widać, że jesteś obryty z fal świetlnych![]()
Przyjętotomekb w prywatnej wiadomości napisał(a):witam tę wiadomość została omyłkowo wysłana(...)jak uraziłem to sory
zuwik napisał(a):A jakie jest jej równanie?bo nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości