Dopiełem swego i mam (prawie - o czym póżniej) termometr w swoim wozie!

Drążąc temet dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy, ale długo by pisać. Powiem tylko rzecz najważniejszą - to specjalnie dla Ciebie Rafał! Otóż w ASO powiedziano mi, że wielu klientów przyjeżdza do nich z taką sprawą jak moja. Wielu ludzi zauważa u siebie te nieaktywne cyferki na wyświetlaczu od temperatury i chce je uaktywnić. Niestety - jak podaje ASO - nie w każdym wyświetlaczu (choć te cyferki są) można uaktywnić pokazywanie temperatury. Jedynym sposobem aby sprawdzić, czy jest to możliwe jest podłącznie termistora (czujnika). Jesłi się pokarze to jest git. Wtedy wystarczy położyć nową wiązkę przewodów (z tym właśnie walczę) - koszt 200PLN, umocować czujnik i po sprawie. Cena z założeniem czujnika w ASO - kosmiczna i nieopłacalna!
Mnie się udało, puki co! Mam kompletny przepis dla wszystkich zainteresowanych na podłącznie tego czujnika do wyświetlacza. Koszt całkowity jaki poniosłem to 36zł - czyli tylko i wyłącznie czujnik.
To chyba tyle, jutro dam znać jak poszło z podłączniem i jak działa. Sprawdzenie czy temperatura pokazywana nie jest zakłamana zajmie mi trochę wiećej, ale też dam znać!
Za pomoc z tym problemem SPECIAL TANX TO: ONE, ZUWIK, BULLITT...