Tak, widziałem ten silniczek ale na allegro. Też się nad nim zastanawiam dlaczego taki tani a w dodatku jest z całą wiązką elektryczną i z kompem.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86898273
Na dodatkowych fotkach widać więcej szczegółów.
darecki napisał(a):Może coś pomoge , ale temat do obgadania na spotkaniu marcowym ( wytrzymasz?PanKot napisał(a):Czyżby w naszym klubie nikt nie robił przeszczepu (poza Meganką Ziggy'ego) i nikt nie remontował silnika?
Jakie koszty, na co zwrócić uwagę itp?
Może jakiś dobry warsztat, który to zrobi szybko, solidnie i tanio![]()
) bo nie chce mi się za dużo pisać.( jakby co to tel do mnie masz)
Tak , tylko to jest silnik który współpracował ze skrzynią automatyczną , może nie pasować do normalnej skrzyni , a do tego inna elektronika.
Skąd wiesz że na pewno będzie pasowałziggy napisał(a):Tak , tylko to jest silnik który współpracował ze skrzynią automatyczną , może nie pasować do normalnej skrzyni , a do tego inna elektronika.
Na skrzynie bedzie pasowal na pewwno, jedyne co to trzeba sie upewnic czy masz skrzynie do aluminiowej miski czy do stalowej. Ni eprzypuszczam zeby elektronika sie jakos znacznie roznila, jezeli juz to pewnie w sterowniku sa zaimplementowane jakies funkcje do automatu z ktorych najwyzej nie skozystasz.
--
Pozdrawiam Ziggy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości