__aneczka_ napisał(a):najgorsze zmagania mam teraz z wyborem firmy leasingowej. Kompletnie się na tym nie znam i ciężko coś zadecydować tak, aby człowieka nie wpuścili w kanał
Już drugi leasing w EFL i jestem zadowolony

__aneczka_ napisał(a):najgorsze zmagania mam teraz z wyborem firmy leasingowej. Kompletnie się na tym nie znam i ciężko coś zadecydować tak, aby człowieka nie wpuścili w kanał
__aneczka_ napisał(a):wiecie panowie, ja już jestem "starą" forumowiczką, coprawda na innym forum ale z doświadczenia wiem, że lepiej się pisze jak się czyjąś buźkę widzi :D
Musisz wyśłać avatara adminowi i on go ci umieści. Wiem, że to trochę kłopotliwe ale zmusiło do tego bezpieczeństwo. Już było kiedyś włamanie na forum i teraz nie ma już wogóle HMODów 777 więc z tąd ten problem. Wyślij do zuwika albo KiK'a i szybko Ci go zamieszczą.ogryzek napisał(a):To ja poprosze o lopatologiczne RTFM jak umiescic obrazek zamiast avatara. Moge wybierac tylko z galerii a reszte opcji mam "currently disabled". Podobnie jesli chodzi o zdjecie w podpisie. Czy tam trzeba wstawic odsylacz do obrazka z wlasnego WWW?
loocky napisał(a):Musisz wyśłać avatara adminowi i on go ci umieści. Wiem, że to trochę kłopotliwe ale zmusiło do tego bezpieczeństwo. Już było kiedyś włamanie na forum i teraz nie ma już wogóle HMODów 777 więc z tąd ten problem. Wyślij do zuwika albo KiK'a i szybko Ci go zamieszczą.ogryzek napisał(a):To ja poprosze o lopatologiczne RTFM jak umiescic obrazek zamiast avatara. Moge wybierac tylko z galerii a reszte opcji mam "currently disabled". Podobnie jesli chodzi o zdjecie w podpisie. Czy tam trzeba wstawic odsylacz do obrazka z wlasnego WWW?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości