przez Dziros poniedziałek, 19 marca 2007, 17:32
dostalem 3 odpowiedzi z allegro odnosnie polosi do kangoo
nasuwaja mi sie od razu pytania. Czy kangoo 1.5dci 80 km. 2003. (wersja angielska).
1. ile frezów znajduje się na tym końcu półosi,który wchodzi w piastę koła: 21 czy 23.
2. czy gra role to, ze to jest wersja angielska i jak kupie europejskie polosie, nie beda pasowaly do mojego kangoo?
3. czy jest z zabezpieczeniem, czy nie. (jakie zabezpiecznie???? w polosi)
ogolnie dostalem takie odpowiedzi:
1. Witam ! posiadam taką półoś. Lewa, nowa, regenerowana fabrycznie w Hiszpanii z gwarancją kosztuje 260.00 zł. + koszty wysyłki - pocztą, priorytetem, za pobraniem - 26 zł. Termin dostawy 1-2 dni. Natomiast nowa fabrycznie wyprodukowana we Włoszech, kosztuje 290.00 zł. + koszty wysyłki. Prawą również posiadam, ale muszę wiedzieć, czy jest z zabezpieczeniem, czy nie. Cena taka sama jak lewej. Pozdrawiam. Wiesław
2. Witam,
mam półosie, o które Pan pyta,zarówno lewą,jak i prawą.Są to półosie używane /nie są regenerowane/,w bardzo dobrym stanie,z auta 2005r,daję na nie gwarancję rozruchową,nie zwracam jednak kosztów transportu i warsztatowych.Nigdy nie miałem reklamacji na moje półosie.
Jedna uwaga: w tym aucie były wkładane różne półosie,dlatego pytając o tę część musi Pan określić:
- czy auto ma ABS
- ile frezów znajduje się na tym końcu półosi,który wchodzi w piastę koła: 21 czy 23.Pozdrawiam MOTO-KOS
3. Tak, mam taką półoś, jest to fabrycznie (we Francji) regenerowana półoś z roczną gwarancją bez limitu kilometrów. Koszt 350 zł i trzeba oddać starą lub kaucja 50 zł. Możemy też wymienić w Piasecznie.
dzieki za ewentualne sugestie